Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zarardan ne algılıyoruz bence bu mühim.Gazlı içeceklerin gastroenterolojik zararları'nı anlatmaya gerek yok.
Şeker konusunda malum için de tatlandırmak için aspartam var.Aspartam'ın kanser riskini artırdığına yönelik tıbbı çalışmalar var.
Yağ ve şeker 0 o başka.
İçilecekse Zero tercih edilmeli.
Bu tür gazlı içeceklerde Zero ve şekersiz ice tea'de tadlandırmak için aspartam kullanılır, zararları konusunda bir cok tartışma mevcut. Ancak cok fazla abartmadan tüketilirse sorun olacağını sanmıyorum, zira içerisinde ne kcal ne karb nede yağ var.
Zero nun içerisinde renklendirici karamel aspartam vs. Maddeler var ne düzeyde olduğu da belli değil. Sonuçta o tatlılıkta bir içeceğin içindeki madde düzeyi benim görüşümce yüksektir. Alternatif içeceklere yönelilmeli.
Ben gunde 2 bardak falan iciyoeum bazen 1litre Zeronun bir zarari yokdur ve kola zero icip formda kalan sporcular var mesela Cenk hoca nerdeyse her ogununde icer zero
HTC ONE M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yetkili dediğin kim ? Satıcı mı yoksa üretimi hakkında bilgi sahibi olan yönetici mi ? Ben 45 günde 10 kilo verirken bol bol tükettim. Kimse işkembeden sallamasın
Pazarlamacısı bi b.ktan anlamıyormuş o zaman Dünyanın en büyük şirketlerinden birinin hiç işi yok kendini bütün dünyaya rezil etmek için zeroya normalden daha fazla şeker koyacak Ya böyle geri insanlara inanıyorsunuz ya pes diyorum.
Abi sıfır şeker, sıfır yağ, sıfır karbonhidrat. Neyine inatlaşıyorsunuz anlamıyorum açıkçası. Benim de mühim yaz aylarında bolca kullandığım bir ürün. Aspartamın zararlarından haberdar mıyım, evet haberdarım. Ama bu yüzden gidip normal kola tüketecek halim yok, sıfır şeker, sıfır karb, sıfır yağdır kısaca. Gönül rahatlığıyla içilebilir bana sorarsanız.
Adı sıfır, besleyiciliği sıfır, maliyeti sıfır, ama litresi 2 tl, üstelik içen zevkle içiyor ve savunuyor.
Bunu sadece pazarlama ile izah edemezsiniz.
Cola asla sadece cola değildir