coleman ın güzel göbeği

Private

Üye
6ss7blh.jpg
6p8pbpz.jpg

zaten pek sevmezdim,
daha da gözümden düştü eğer resimlerde oynama yoksa.
bulk dönemlerinde göbekli olmaları normal ama burda sanki yarışmaya veya show a çıkacak gibi bi havası var

abartılmış colemanın bu kadar göbeği yoktu olamazda zaten bas baya foto monatj 9aylık hamile kadın göbeği gibi mümkün deil göbeği olduğu doğru ama bu kadar deil basbaya fotomontaj

arkadaşlar, özellikle iri karın kaslarının oluşturduğu bir göbek var ama şekli böyle değil.alt tarafından ziyade üst tarafı şişkindir coleman'ın göbeğinin, bana da photoshop eseri gibi geldi.

-Eğer fotoğraf üzerinde karın bölgesiyle ilgili bir oynama varsa anlarım. Ancak fotomontaj denilirse çok ilginç bir durum. Bu karın ister ronnie'nin olsun ister başka bir v.g. cinin hiç farketmez. Nasıl böyle bir karın olabilir? Yağ olamayacağını hepimiz biliyoruz,bu gerçek. Eğer bu karın gerçekse,photoshop yoksa acaba midesi mi büyük bu kişinin,bu sebeple mi böyle bir görüntüsü var?Yoksa karın kasları aşırı derecede büyümüştemi bu hale gelmiş dicem ama bu kadar da irileşemez,hele hele bu şekilde... Aklıma başka bir sebep gelmedi?

Videolarından hatırladığım kadarıyla biraz göbeği vardı ama yağ değildi yani bulklukla pek alakası yok ki zaten yağ olsaydı 1. seçilemizdi izlediğim video 1. olduğu bir yıla aitti. Ayrıca kasların hatları( ya da baklavalar :]) gözükmezdi. Banada karnı biraz garip geldi ya çok fazla kas kütlesi var o kısımda ya da midesi çok büyük. Bizim bir arkadaşında garip bir miğdesi var görseniz göbek var dersiniz ama midesi dışa doğru çıktığından göbek gibi gözüküyor gerçekte.

GH belly deniyor bunlara, yani büyüme hormonundan kaynaklanan göbek.
Büyüme hormonun iç organları büyütmesi ve bu Ronnie için geçerli olmayabilir ama Markus için 12 tane cheeseburger yediği söylenir, tabii bu şekilde bir yemek yemenin sonucu kalıcı mide büyümesi (işkembede denebilir) ve bunun yarattığı dışarı taşmış karın görüntüsü!

Acaba bu bende de mi var :D
Göbekliyim yağlıyım, ama yağların altındaki kasları hissedebiliyorum, alt karın hariç tabiiki, göbek deliğimin altı lömbür lömbür yağ :D
Fotoğrafını çeksem belki hak verirsiniz, ilginç bir görüntü var...
Bu arada ben de sağlam yerim, yani bi oturuşta 12 tane cheeseburger yiyemem ama, yerim (=
Kuzenim V8 diyor bana (=
Kendisi 2 metre boyunda, 156 kilo % 29 yağ oranı var.
Eskiden body building yapmış, yeniden başladı...
Extreme bir adam, normalin çok üstünde iri bir kemik yapısı var, ayak bileklerimden kalın el bilekleri var...

coleman amca; biralar benden! :D:D gh'de üst limiti doldurmuş amca ya artık kür yapsa nolcak? yağlandığını hiç düşünemiyorum,hele göbek yaptığını bu resimler defineyse :D yani vücut 10 numara kütlelide napim kütleyi o göbekle... :D ben olsam bırakırdım bu işleri jubileyide yaptı,son iki olimpiyada da o göbek mal olduysa sonuçlara demekki artık gitmiyo..

GH belly deniyor bunlara, yani büyüme hormonundan kaynaklanan göbek.
Büyüme hormonun iç organları büyütmesi ve bu Ronnie için geçerli olmayabilir ama Markus için 12 tane cheeseburger yediği söylenir, tabii bu şekilde bir yemek yemenin sonucu kalıcı mide büyümesi (işkembede denebilir) ve bunun yarattığı dışarı taşmış karın görüntüsü!

GH ya da IGF-1 yüksek dozlarda kullanıldığında akromegaliye neden oluyor. Gh kullanılmadığı devirlerde olimpia şampiyonlarının belleri böyle değildi. Ama Gh kullanımı arttıkça Gh iç organları ve özellikle bağırsakları da büyüttüğü için dışarı doğru böyle şişmeler oluştu.

genel olarak gh kürü yapan tüm prolar da ronininkine benzer göbek mevcut. gh kürünün kontrendikasyonu...iç organların büyümesine bağlı bir görüntü. kas üzerinde yağ yok ama iç organların özellikle de bağırsakların büyümesi sonucu böyle bir görüntü oluşuyor....

coleman coleman dır dsaha öylesi gelmez bence o da salak degil ya göz var nizam var belki karacigerle ilgili bi sorunu vardır

coleman coleman dır dsaha öylesi gelmez bence o da salak degil ya göz var nizam var belki karacigerle ilgili bi sorunu vardır

bu sadece coleman'a has bir sorun değil proları çoğunda var..
bkz : markus ruhl

Back
Yukarı