coleman ın güzel göbeği

ben geçen gün bi video sunu izledim göbegi bukadar gözüme çarpmadı :D AMA spora galiba biraz ara vermiş kollarını gösteriyordu kollarını sıkana kadar ordada birşey gözüme çaprmadı kollarını sıktıgında bicepsleri iğrenç gözüküyordu ortadan 2 ya hatta nerdeyse 3 e ayrılmış bicepsleri gözüme çarptı parçalanmış igrenç görünüyodu. bunun nedeni spora ara vermiş olması mı nasıl olur anlamadım.

size ne yahu adamın iştahı var yiyior , yada gazı vardır :D sanki bizler onun gibi olabildik bide adamın göbeğini eleştiriyoruz...ister göbekli ister göbeksiz ronnie coleman 1 numara

Resimlerin tamami fake ,

hemen inaniyosunuz yaaa, ne hale gelmiş falan lar

açin araştirin biraz , colemanin göbeği her zamanki gibi

sen çok ustasın galiba bu konuda. o resimlerin hiçbiri fake deyil. asıl sen aç youtube yi izle 2007 mr olympia yı bak bakalım fake mi o resimler. hatta bsn.com a gir colemanın ana sponsoru colemanın resimlerine bak.

r.coleman ında sonu iyi degil aslında vucudun bukadar gelişmesi nee güzel bir görüntü nede sağlıklı. ilerliyen senelerde 5 10 sene sonra ya obez olur bu adam yada kolları sarkar başka bi yol yok.

sanmam ronnie colemanda böyle bir göbek olacağını... mesela fotoğrafın çekildiği açıdan
da kaynaklanıyor olabilir...bu da bi sebep...

inanmıyorum size ya,ne adamlarsınız ya

coleman tam nefes alırken çekmişler resimleri üstüne bide photoshop yapmışlar
ya ne adamlarsınız ya, sorun colemanda yada fotolarda değil sorun sizde
adamın videoları var resimleri var açın izleyin hiç bu kadar göbek var mı bi bakın biraz kafanızı çalıştırın,burada konu olan resimler ronni nin yarışmacı olduğu dönemdeki resimleri hangi yarışmada böyle gördünüz ronniyi,daha söylenecek çok söz varda neyse,ben yakında sizede kabul ettireceğim sorunun sizde olduğunu

Adamın göbeği bile kas :D

açıkçası coleman ın son zamanlarındaki formunu ben zaten hiç begenmiyorum.bence diyaframı aşırı büyük , sizinde söylediginiz gibi iç organlarıda büyümüş , karın kaslarıda çok iri. e arkadaşlar hepsini topladıgınızda böyle bir görüntü çıkıyor ortaya. son screenshot a baksanıza bence berbat bir hal

Steroid kullanmayınız! İşte vaziyet(en düzgün kullanmışı) ortada. Hayatın boyunca at işkembesiyle yaşadıktan sonra Mr.Olimpia olsan ne yazar, olmasan ne.

Back
Yukarı