Arkadaşlar merhaba. Supplementler.com un bayram kampanyasına dayanamayıp Scitec in 500 gr Kreatin Mono. Sunu aldım. Yaklaşık 2 aydır salona devam ediyorum. (5 senelik salon tecrübem var, çeşitli aralıklarla bazıları uzun da olsa salona gittim, hemen hemen bütün temel hareketlerİ biliyorum, zırcahil değilim yani

teori var pratik yok diyelim kısaca- 3 aydır beslenmeye çok dikkat ediyorum, hafta başından itibaren de protein oranını daha da arttırarak artık tamamen kendimi adayarak başladım. Fakat yeni bir salona dolayısıyla yeni bir programa yeni aletlere başlayınca da ve tabii 2.5 haftalık bir tatil sebebiyle uzak da kalınca vücut koptu. Bu yüzden kreatin in üzerimdeki etkisini tam olarak karşılaştırmalı gözlemleyemiyorum. Fakat bu birkaç günlük değerlendirmek gerekirse özellikle salı gün ki antremandan sonra kas ağrılarında ciddi bir azalma oldu. Ki uzun zamandır çalışmamam sebebiyle ertesi günün epey ağrılı geçmesi gerekirdi. Bu arada b vitamini hapı aldığımı da söylemem lazım tabii ki. Belki onun da etkisi olabilir.
Neyse sizlerle paylaşmak istedim.
Bundan 3 sene önce gaspari amino max 8000 kullanmıştım. Sanıyorum bileşimindeki kreatin içeriği sebebiyle spor ertesi günlerde hiç yorgunluğum olmuyordu. Şimdi ise Whey proteinim olduğu için direk kreatin alma yoluna gittim. Zaten artık amino asit almak yerine whey almayı öneriyorlar. Zaten amino asit hapları da whey den yapılıyor, onu alacağına whey al daha iyi.
Zamanında nitrotech ten dalmıştık protein desteği olayına. Çılgınmışız içeriğinİ bilmeden girmiştim şimdi artık araştırıyorum. O zaman kollarda sıcak halde 6 cm civarı büyüme olmuştu ama süreklilik konusunda problemler yaşamıştım. Bu sefer süreklilikte sıkıntı yaaşmak istemiyorum.
Neyse konu çok dağıldı, özetle Scitec kullanan varda deneyimlerini yazarsa sevinirim. Herkese iyi çalışmalar.