ayberktartar
Üye
crossfit programı lazım abilerim. yaşım 17. en azından bir kaç hareket soyleseniz de olur. bir de eldiven aldım ama elimi korumak yerine parmaklarımın başladığı, avcumun üstünü kıpkırmızı yaptı. kullanmalı mıyım eldiven?
hocam crossfit.com un hangi bölümünde paylaşıyolar ben göremedim de :SCrossFit programı yazdırmak yerine crossfit.com daki antrenmanları takip etmen daha faydalı olur.
VG eldivenleri pek uygun değil CF için, CF eldivenleri de ülkemizde yok maalesef. Elin bir iki kere açıldıktan sonra dayanıklı hale gelecektir zaten. Çok nasır toplanırsa duştan sonra permatikle üzerinden hafifçe alabilirsin.
Başarılar dilerim.
hocam crossfit.com un hangi bölümünde paylaşıyolar ben göremedim de :S
hocam crossfit.com un hangi bölümünde paylaşıyolar ben göremedim de :S
hocam ozelden numaranizi atsaniz whatsapp falan varsa konussak sorun olmazsa?Kardeşim ben sana hazırlarım ama ekipmanların hakkında bilgi vermelisin.Yoksa sadece squat şınav ve barfiksmi istiyorsun.Bunlarla ilgili 1 tane veriyim.Program istersen her türlü verebilirim.Halter,wall ball,kettlebel varsa daha iyilerini veririm.
30 dakika amrap (Bunları 30 dakika boyunca sürekli tekrarla ne kadar yapabilirsen.)Sakın yoruldun diye bırakma zorla.
5 pull up(barfiks)
10 push up(şınav)
15 squat
21-15-9(bunları 21 thruster 21 barfiks sonra 15 15 9-9 diye yapmaya çalış thruster ne dersen internetten bakabilrisin.)
Thruster 20-40 kg
pull up(barfiks)