Jacklifter
Üye
Sinerji diye geçiyor ama pull-up barları ince ve dar. Dediğim gibi CrossFit ile pek bir alakası yok ama satış anında bu da var demek için alıyorlar işte.
Ama yapilabilecek hareket dalgasi cok fazla bence guzel biseye benziyo illa olumume cf yapcaz diyede bisey yok ben cr yaparken savunma sporlari ve funtional de yapiyorum haftanin 6 gununu dolduruyorumSinerji diye geçiyor ama pull-up barları ince ve dar. Dediğim gibi CrossFit ile pek bir alakası yok ama satış anında bu da var demek için alıyorlar işte.
![]()
Sanırım bahsettiğiniz şey bu veya buna benzer bir şey. Ancak bu aletin CrossFit ile pek bir alakası yok, büyük spor salonları bunu alıp CrossFit yaptırıyoruz demeyi seviyorlar ama ne olduğunu bilmediklerinden kaynaklanıyor tabii ki bu.
BİŞİ SORCAM ARKADAŞLAR
fitness yada crosfit baslicam kararsızım 5 ay crosfit veya fıtnısdan sora boksa baslıcam o yüzden crosfit önerdiler ama boyum 1.81 ve 58 kiloyum yanı zayıfım hangısı uygun olur bu spor dahada zayıflatır gibi sanki
Bende öyle bir önyargı yok forumda uzun süredir üye değilim ama herşeyini araştırdım.Spor yapan bir vucudum yok fakat ne yaparsam yapayim meraklı olduğum için çok araştırırım ve crosfitin neden boksa uygun oldugunuda biliyorum kondisyon forumda bırısı konu acmısdı kb da maca cıkıcam napmalıyım diye bir abimizde yeni elemanların maclarda yoruldukları ztn sigarada içen var ve bu yuzden 3 roundda macın sokak macına döndüğünü söylemişdi crossfit aynı zamanda ciğerleri güçlendirir ama ben zayıfım diye özellikle bu soruyu sordum yanı önyargım yok ama ne ağırlıklı beslenmem gerekiyor o zaman karbonhidratmı ?
//edit istanbulda oturuyorum.
Crossfiti istediğin sure uygundur ben en temelden crossfitle basladim fitness felan hersey 0 kenmecdiye köy uygundurda hiç kac yok cılızım ve hafifden kamburum bile var hiç fitness yapmadan crossfit yapmak uygun olurmu ?
mecdiye köy uygundurda hiç kac yok cılızım ve hafifden kamburum bile var hiç fitness yapmadan crossfit yapmak uygun olurmu ?
Tabi size katiliyorum herkez hamal olabilir ama herkez doktor olamaz dimi ayni olay crossfit yetenek ve alttan ister bos bos agirlik pesinden koşturmak onu herkez yapiyo zaten onemli olan diğerlerinden farkli olmak siradan degil" cross training " ler olmuş crossfit !...![]()
fazlaca uydur uydur koydur bi olay !...
kısaca , hiç ir dalda usta hekim olmadan pratisyen hekim olma durumu sporu !...![]()
" cross training " ler olmuş crossfit !...![]()
fazlaca uydur uydur koydur bi olay !...
kısaca , hiç ir dalda usta hekim olmadan pratisyen hekim olma durumu sporu !...![]()