• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

CruelKing_17 Aylık Gelişim Resimlerim önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar bende 6-7 aydır badi yapıyorum vücut biraz toparladı kendini
artık protein tozu kreatin ve ne gerekiyosa almak istiyorum para pek sıkıntı değil kilom 70 boy 1.76 bu işi gerçek bir şekilde ilerletmek istiyorum bu arada önemli olan pahalı olması değil gerçekten ise yarayan şeyler istiyorum saygılar ...

Hayatımda gördüğüm en iyi gelişimlerden diyebilirim. Spora ilk başladığın zamanki çalışma programını ve beslenme programını merakla bekliyorum.

Tebrikler!

arkadaşlar bende 6-7 aydır badi yapıyorum vücut biraz toparladı kendini
artık protein tozu kreatin ve ne gerekiyosa almak istiyorum para pek sıkıntı değil kilom 70 boy 1.76 bu işi gerçek bir şekilde ilerletmek istiyorum bu arada önemli olan pahalı olması değil gerçekten ise yarayan şeyler istiyorum saygılar ...

Ukalalık etmek istemem ancak sitede çok güzel yazılar bulunmaka araştırmanı öneririm.

Hayatımda gördüğüm en iyi gelişimlerden diyebilirim. Spora ilk başladığın zamanki çalışma programını ve beslenme programını merakla bekliyorum.

Tebrikler!

Çok teşekkür ederim farklı birşey değil sıradan şeyleri yaptım.
Zamanla zaten neyin ne olduğunu iyice bilir hal alıyorsunuz.
Ancak biliyorum ki daha çok pişeceğim.

u75bt.jpg

Şon halim bulk devam.Gelişim yorumlarınızı dikkate alıyorum.

Bence orantı ve istatiklere göre çok iyi bir gelişim.Kötü gitmiyorsun.Her şey tmamıyla orantlı.Kolay gele.grsz.

Gerçekten mükemmel hakkını vermişsin hocam yazın parçalarsan ki daha bulksın ortaya şahane bir vücut çıkacaktır bu arada saçı kesmeseydin eski artis havası sezdim :D

Çok iyi. Programınızı yazabilir misniz?
Program daha çok kafama göre daha çok belli birşeyim yok.[DOUBLEPOST=1384191065][/DOUBLEPOST]
Gerçekten mükemmel hakkını vermişsin hocam yazın parçalarsan ki daha bulksın ortaya şahane bir vücut çıkacaktır bu arada saçı kesmeseydin eski artis havası sezdim :D
Havada bir süre sonra sıktı değişiklik aradım omuzları meydana çıkardım teşekkürler :))

Back
Yukarı