Ben tüm ürünlerini kullandım, kısa sürede müthiş verim aldım. Tavsiye ederim.[DOUBLEPOST=1413881405][/DOUBLEPOST]Yeni ürün olan bu ürün hakkında bilgisi olan veya kullanmış olan var mı?
Definition döneminde diet yaparken bile kullanabileceğiniz yağsız kas kütlesi olarak Kilo alabileceğiniz zengin içerikli bir ürünYeni ürün olan bu ürün hakkında bilgisi olan veya kullanmış olan var mı?
sırf muhalefet olmak için yazmayın lütfen arkadaşlar.sizin yaşınız kadar spor hayatım var benim,hangi ürün nedir sizden öğrenmicez.Gainer dan nasil muthis verim aliniyormus,ilginc dogrusu.hayatinzda ilk defami karbo aldiniz midenize.yediginiz ymeklerden etki almayip gainerden etki almak.hmm...
Yemeklerden alınan karbonhidrat yeterli olsa sadece yemeklerden alınan proteinlerde yeterli olurduGainer dan nasil muthis verim aliniyormus,ilginc dogrusu.hayatinzda ilk defami karbo aldiniz midenize.yediginiz ymeklerden etki almayip gainerden etki almak.hmm...
Evet doğru hayatım boyunca hiç bir forum sitesine yorum atmadım gerçekten doğruBugun kaydol 1 mesaj at.oda bu konuya.vay vay vay.ne tesaduf.
Anlasilan siz supplementleri dogal beslenmeyle destekliyorsunuz.
Hadi simdi gidin 1 bardak soguk suyla gainerinizi icin![]()
Bu spora gönül vermiş olan arkadaşlara bu ürünü tavsiye edebilirim.. bu markanın BCAA,PROTEİN ve GAINER'ını kullanıyorum oldukça menunum..benim için markanın önemi yoktur ben ürünün içeriğine bakarım! Şunu unutmadan söyleyeyim;bu iş sadece supplement ile olmuyor, düzenli beslenmek düzenli uyumak ve usulunce antreman yapmak gerekli yoksa bu ürünlerin pek bir anlamı kalmaz paranız boşa gider..BESLEN+ANTREMAN YAP+DOĞRU ÜRÜN KULLAN+GÜZEL BİR UYKU ÇEK..Yeni ürün olan bu ürün hakkında bilgisi olan veya kullanmış olan var mı?
Kullanacağın ürün ne olursa olsun grmi kişinin kilosu ve ne kadar zamandır spor ya ptigiyla alakalıdır.çok ince bir mevzu aslında.vücut10grmin ne kadarını absorbe ediyor.ne kadarini atıyor meçhul..arkadaşlar bugün tavsiye üzerine ctn muscle casein aldım kullanmış olan varmı ? ve ben antremandan once ve sonra 5 gr olmak üzere toplam 10 gr bcaa alıyorum bu caseinde 6 gr bcaa var yatarken alıcam mecburen toplam 16 gr bcaa bu fazla olurmu veya bi zararı ?
öncelikle merhabalarYeni ürün olan bu ürün hakkında bilgisi olan veya kullanmış olan var mı?