CytoSport Complete Casein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 2 50,0%
  • Orta karar

Votes: 1 25,0%
  • Başarısız

Votes: 1 25,0%

• Total voters
    4

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Complete Casein 25 gr anti-katabolik yavaşça sindirilen Micellar Kazein, Kalsiyum ve Sodyum Kaseinatdan oluşur. Complete Casein bağırsaklarda ve midenizde jel formunu alıp sindirim süresini uzatır. Buda whey proteinle arasında ki farktır. (whey hızlıca karışır)

attachment.php

Kazeinin uzun sürede sindirilmesinin yararı amino asitlerin whey proteinlere göre daha uzun bir süre sağlanabiliyor olmasıdır. Bu uzun süre amino asit sağlaması Complete Caseini mühteşem bir gece proteini yapar.

Bunlara ek olarak Complete Casein eksiksit bir protein alımı ve kullanımına yardımcı olmak için Aminogen (patentli kompleks sindirim enzimi) içerir. Complete Casein Laktoz ve Glutensizdir buda onu kullanmak isteyen herkese uygun bir ürün yapar. Shakerda kolay karışır ve MuscleMilk kadar lezzetlidir.

• 25 gram protein
  • Aminogen
  • Gece Proteini
  • Laktozsuz
  • Glutensiz

Nasıl kullanılır ?

Complete Casein yatmadan hemen önce, küçük öğünler yerine veya ne zaman canınız yavaş sindirilen protein tüketmek istediğinde kullanılır.

_complete_cas_facts.png

Eklentiler

• cyto_casein.jpg
    cyto_casein.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 793
Kazein seçerken en önemli şey kendi açımdan tadı.
Çünkü gecenin köründe kötü tadı olan bişi içilip uyunmaz.
O yüzden bunun tadını deneyen arkadaş varsa bilinçlendirirse bizi sevinirim.

arkadaslar denio ki kazein içerisindeki kaslyium oranının %1 i gecmemesi onerilio hem büyüme hormonu salgılanmasını englelleyebilio hem de ilerde şeker hastalıgına sebep olabiliomus siz ne dersiniz bu konuda bu üründe %30 kalsiyum içerir diyor

Öncelikle besinler için günlük tavsiye edilen miktarlar(RDA) % oranla yazar. Yanı sizin görmüş olduğunuz %30 günlük tavsiye edilen oranı. Ne kadar olduğunu belirtilmiyor ancak %100 kaç olduğu belirtiliyor. %30 yine ortalama bir su bardağıyla içtiğiniz yağsız süte tekabül eder.
Ortalama 300 mg kalsiyum içeriyor diye tahmin ediyorum.

RDA değerleri; beslenme alışkanlıkları, iklim ve diğer bölgesel faktörler dolayısıyla ülkeler arasında farklılıklar gösterir.

Burada günlük önerilen değerleri görebilirsiniz
attachment.php

Tam tersi, kalsiyum eksikliğinin bir çok kötü sonucu vardır, bunlardan en önemlisi kadınlarda kemik erimesi.

Aşırı kalsiyum alımı böbrek taşına neden olabiliyor. Özellikle bu sorunu daha önce yaşayanlar dikkat etmeli.

Eklentiler

• calsium_deger.jpg
    calsium_deger.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 797
Son düzenleme:
Öncelikle besinler için günlük tavsiye edilen miktarlar(RDA) % oranla yazar. Yanı sizin görmüş olduğunuz %30 günlük tavsiye edilen oranı. Ne kadar olduğunu belirtilmiyor ancak %100 kaç olduğu belirtiliyor. %30 yine ortalama bir su bardağıyla içtiğiniz yağsız süte tekabül eder.
Ortalama 300 mg kalsiyum içeriyor diye tahmin ediyorum.

RDA değerleri; beslenme alışkanlıkları, iklim ve diğer bölgesel faktörler dolayısıyla ülkeler arasında farklılıklar gösterir.

Burada günlük önerilen değerleri görebilirsiniz
attachment.php

Tam tersi, kalsiyum eksikliğinin bir çok kötü sonucu vardır, bunlardan en önemlisi kadınlarda kemik erimesi.

Aşırı kalsiyum alımı böbrek taşına neden olabiliyor. Özellikle bu sorunu daha önce yaşayanlar dikkat etmeli.

kardeş ben ilk başta desponun verdiği cyto sport nutrition facts tablosundaki kalsiyumun %30 undan bahsediorum senin solediklerine de katılıyorum

Evet, bende o değerlerden bahsediyorum. Orda ki değer bir önceki mesajta belirttiğim gibi içeriğinde bulunan kalsiyum oranını aldığınızda, günlük tavsiye edilen değerin %30unu karşılamış oluyor.

Kurallardan alıntı

9.4. Aşağılayıcı ya da yüceltici sıfatlar kullanılmamalıdır (üstat, usta, hoca, abi, aga, baba, kardeş, dostum, hemşerim vb) Art niyetli olmasanız dahi bu tür hitaplar yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. Kişilere sadece kullanıcı adları ile hitap etmelisiniz.

çikolatasını aldım tadı aşırı kötü çok şekerli ve kolay karışmıyor. Etkisinide görmedim.

Back
Yukarı