CytoSport Cyto Gainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 19 52,8%
  • Orta karar

Votes: 12 33,3%
  • Başarısız

Votes: 5 13,9%

• Total voters
    36

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
attachment.php

Gerçek anlamda büyümekte zorlanıyor musunuz ? yada hacminizi korumakta problem mş yaşıyorsunuz ? O zaman Cytogainer - özellikle sizin için taşarlanmıştır. CytoGainer yüksek miktarda protein ve karbonhidratı şekersiz ve yağsız olarak sağlamaya yardımcıdır.

Eğer sizde bizler gibi çoğunlukdan iseniz, diyetiniz sırasında miktar yağ ve şeker alacaksınız ve buna ek olarak başka birşey kullanmayacaksınız. CytoGainer yüksek laktozdan ve düşük kalitedeli whey proteinden kaynaklanan rahatsızlık veren hissi engellemek için %98 laktozsuz yüksek kalitede whey ve whey peptid içerir.

CytoGainer protein sentezşni geliştirmek için glutamin bakımından zengin, kısmen önceden hazmedilmiş whey peptidleri içerir. Vücudunuz bu whey hareketlerine CytoGainer'in içinde bulunan ve kas büyesinden sorumlu BCAA ile cevap verir. Şekersiz, fruktozsuz ve sukroz'suz CytoGainer in içindeki kompleks maltodekstrinler özellikle sizin için kritik olan toparlanma sürecini başlatmak amacıyla besinlerin çabuk emilimini sağlamak için tasarlanmıştır. CytoGainer antrenmanlardan sonra kasa yakıt ve karaciğere glukojen sağlar. Böylece size yağsız kütle kazancı sağlar.

CytoGainerin Faydaları

Kaliteli protein: Kolay sindirim için 54 gr ön sindirim yapılmış ultra kaliteli glutamin bakımından zengin protein içerir.

Gelişmiş toparlama: Kompleks karbonhidratlar toparlanmayı güçlendirmek için sadece uzun linear zincirdeki maltrodekstrinleri içerir.

Kas ikmali: 3 gr kreatin monohidrat yoğun çalışmalarda kaslara gereken yakıtı sağlamaya yardımcı olur.

Koruma ve patlama: 2 gr L-glutamin kas dokularını korur ve bağışıklık sisteminiin güçlenmesine yardımcı olur.

Laktozsuz: Sadece %2 olan laktoz oranı mide ve bağırsak bozulmalarının önüne geçer

Az yağlı: %97 yağsız

Az Şekerli: Sukroz, Fruktoz ve basit şeker içermez.

Kolay karışır: Suyun içinde hemen karışır. Blender gerekmez

Mükemmel tad: Kesinlikle ağoz sulandırıcı aroma

Eklentiler

• cyto_gainer.jpg
    cyto_gainer.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 1.588
  • cytogainer_facts.jpg
    cytogainer_facts.jpg
    335,7 KB · Görüntüleme: 855
  • cytogainer1.jpg
    cytogainer1.jpg
    201,4 KB · Görüntüleme: 779
Ürün hakettiği ilgiyi daha görememiş.Halbuki içerik olarak gördüğüm en iyi ürünlerden biri.İleride True-Mass'a alternatif olarak kullanabilirim.Kullanan varsa tadını veya etkisini paylaşabilirmi?

BSN True Mass da dahil olmak üzere piyasadaki bütün gainerların üstündedir.Tecrübeyle sabittir.Tadıyla etkisiyle her şeyiyle mükemmel bir ürün.Ancak Cytosport markası henüz Türkiye de bilinmemektedir.Tek rakibi yine CytoSportun ürünü olan MonsterMass'tır.Bunun haricinde kıyas kabül etmeyen bir üründür.Kesinlikle tavsiye ederim.

BSN True Mass da dahil olmak üzere piyasadaki bütün gainerların üstündedir.Tecrübeyle sabittir.Tadıyla etkisiyle her şeyiyle mükemmel bir ürün.Ancak Cytosport markası henüz Türkiye de bilinmemektedir.Tek rakibi yine CytoSportun ürünü olan MonsterMass'tır.Bunun haricinde kıyas kabül etmeyen bir üründür.Kesinlikle tavsiye ederim.

benim hep bi sıkıntım var bu tip mass ürünlerinde
boyum 1.88 kilom 86
ama sadece hafif göbeğim var,kollarım ince omuzları ince bileklerim ince,kısacası göbeğim var büyük diyebileceğim :) bu ürün ben kullanmalımıyım? 2 aydır protein karbo agırlıklı besleniyorum,tuz şeker undan uzak duruyorum ama hacim alamadım

Bu ürünü eğer bulabiliyorsan kesinlikle kullanmalısın.Ben 1 ayda cok da iyi olmayan bir beslenmeyle 5 kilo aldım . Kesinlikle göbek yapmayan bir ürün.Kullanım olarak sabahları kahvaltı öncesi 2 ölçek antrenman sonrası 2 ölçek gayet etkili oldu bende.Gözle görülür bir hacim artışı sağladı.Ayrıca yağsız yiyeceklerden uzak durmak gibi bir hata yapma fazla olmamak kaydıyla yağlı yiyecekler de tüketmelisin kilo almak için.Saygılar.

Arkadaşlar bende bu üründen sipariş ettim ve sanırım yarın elimde olucak. Sonuçlarını buradan paylaşırım fakat nasıl kullanmam gerekiyor? Yani kutunun üstündeki talimalardaki gibimi kullanmam gerekiyor.

İnternette şöyle bir bilgi var;

Günde iki kez ikişer kaşık (75 gr) ürünü 250 ml su ile karıştırarak tüketiniz.

Arkadaşlar bende bu üründen sipariş ettim ve sanırım yarın elimde olucak. Sonuçlarını buradan paylaşırım fakat nasıl kullanmam gerekiyor? Yani kutunun üstündeki talimalardaki gibimi kullanmam gerekiyor.

İnternette şöyle bir bilgi var;

Günde iki kez ikişer kaşık (75 gr) ürünü 250 ml su ile karıştırarak tüketiniz.

Evet yaklaşık 250-300 Ml su ile gayet iyi oluyor.Ben sabah kalkınca ve antrenman sonrası kullandım.Etkileri gerçekten inanılmaz umarım size de faydası olur.

Evet yaklaşık 250-300 Ml su ile gayet iyi oluyor.Ben sabah kalkınca ve antrenman sonrası kullandım.Etkileri gerçekten inanılmaz umarım size de faydası olur.

Kargo bulunduğum yere ulaşmış ama henüz elime geçmedi. Bugün antremanım çok ağır değil bacak antremanı ama yinede antreman sonrası kullanmaya başlayayımmı? Yoksa ertesi gün mü başlamalıyım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama CytoGainerı sadece günde 2 ölçek olarak kullanıyorum. Antreman sonrası ve akşam yemeği sonrası. Bazı yerlerde günde 2 kez 2 ölçek yazıyor sanırım doğrusu nedir?

beslenmene gören sen ayarlayabilirsin eger yeterli karboyu alıyorsan bunu idman sonrası kullanman yeterli,ama alamıyorsan sabah 2 akşam 2

Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta gibi bir sürede CytoSport Cyto Gainer bitti. Oldukça memnun kaldım. Fakat bir hatamı yaptım acaba günde 2 defa 2 ölçek kullandım (toplamda 4 ölçek) ve her defasında ölçeği ağzına kadar doldurup 300 ml su ile karıştırdım.

memnun kaldıysan devam et derim şahsen

1 servis:4 ölçek yani 2 kere 4 ölçek alabilirsin idman öncesi ve sonrası

Dün tekrar CytoSport Cyto Gainer siparişi verdim ve bugün elimde olucak inşallah :) Bazıları kahvaltıdan önce kullanıyormuş ama antreman sonrası 2 ölçek, akşam yemeği sonrasında 2 ölçek kullansamda sorun olmaz heralde. Açıkçası suyla karıştırdığımda da lezzet olarak oldukça memnun kaldım.

kullanmış olan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur almayı düşünüyorum

Düşünmeden alabilirsin çok çok üst düzey bir ürün ve sonuç almamak için gerizekalı olmak gerekir.BSN True Mass' tan bayağı bir iyi olduğunu hatta Bsn' nin bu ürün yanında çok çok zayıf kaldığını söyleyebilirim.Tat konusunda da etki konusunda da daha iyi ganier olduğunu sanmıyorum.Yağlandırmadan göbek yapmadan 4-5 kilo alabilirsiniz düzgün beslenme ve antrenmanla. Kullanım olarak Sabah kahvaltında önce veya sonra farketmez.Bir de antrenmandan hemen sonra.Ölçeği kendine göre ayarlayabilirsin ancak yanılmıyorsam ben sabah 2 antrenman sonrası 2 ölçek kullandım.Antrenmandan önce kullanmak gibi bir hataya düşme sakın ürünü çöpe atmış olursun.Antrenmandan 2 saat önce karbonhidrat ağırlıklı bir yemek yemen yeterli olacaktır.Saygılar

Son düzenleme:
Back
Yukarı