CytoSport Cyto Gainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 19 52,8%
  • Orta karar

Votes: 12 33,3%
  • Başarısız

Votes: 5 13,9%

• Total voters
    36
teşekkurler :D

lakin fiyat biraz pahalı :)
bana 3 kg lazım 18 kullanımda alabilirmiyim acaba :)

@StormBlast

Mrb;

Urunu neden antremandan once kullanmamaliyim? Belli bir sebebi var mi acaba? Urun icin yazilan makalelerde antrenmandan once de kullanilmasi gerektigi soyleniyor.

Arkadaşlar 3. kutuyu kullanıyorum şuanda. Gainer kullanmadan önce karnımı rahat bir şekilde çalışıp, çıkartırken şuanda biraz zorluk çekiyorum. Sanki mide çıkmış ve hafif göbek olmuş gibi ama rahatsız edici değil. Karnımı zayıf olduğum haldeki gibi nasıl çıkartabilirim?

Arkadaşlar 3. kutuyu kullanıyorum şuanda. Gainer kullanmadan önce karnımı rahat bir şekilde çalışıp, çıkartırken şuanda biraz zorluk çekiyorum. Sanki mide çıkmış ve hafif göbek olmuş gibi ama rahatsız edici değil. Karnımı zayıf olduğum haldeki gibi nasıl çıkartabilirim?

Gainer kullanmayı bırakarak.

önceden universal gain fast 3100 kullanmıştım karın bölgemde yağlanma yaptı CytoSport Cyto Gainer 15 gündür kullanmaya başladım 1'5 kilo bile alabilmiş değilim sabah 2 ölcek akşam yatmadan 2 ölcek kullanıyorum beslenmeme dikkat ederek doğru ölcektemi kullanıyorum _? universal da aldığım sonucu cyto grenerde alabilmiş değilm.

idman'dan sonra kullansanız daha iyi,yatmadan önce kullanmanın bi esprisi yok
Beslenmeniz nasıl günlük kaç gr karbo alıyorsunuz gainer hariç

Arkadaşlar bi sorum olacak cyto sport un monster mass diye bi ürünü var onla bunun ne farki var açiklarmisiniz ?_

bu urunu alıcam arkadaslar ama monster mass olanıda var.onu almak daha mı ıyı olur? monsterı gorunce karıstı bıraz. 9tl lık bırde fark var aralarında ama gramajdan kaynaklanıyor sanırım :)

daha bugün konuştum supplementler.com daki danışma hattında ayhan ökten beyle

kısa cyto gainerı spor yapmayıp da sadece kilo almak isteyenler de kullanabilir spor yapanlarda
ama monster massı sadece spor yapanlar kullanmalı dedi

yani monster mass daha profesyonel bir ürün ve öneririm.içeriği iso mass xtreme dende daha iyi.4 ölçekte 10gr lösin 5.5 isolösin 6 gr valin var.boru değil yani her gün bukadar bcaa almak çok zordur :)
adminlere yolladım konunun içerğini umarım konu açarlar.

bıraz once monster mass sıparısı verdım.ılk kez gaınner kullanıcam ve kutu bıttıkten sonra sonucu yazıcam merak edenler ıcın.

ben de monster mass düşünüyorum kış için. cytosport ürünlerinden monster milk ve muscle milk kullandım, özellikle monster milk'den çok memnundum.

ne şekilde, ne zamanları kullanmayı düşünüyorsun silyum?

kutusunda antrenmandan once,sonra ve yatmadan once dıyor anladıgım kadarıyla ama ben sabah uyandıktan sonra ve antrenmandan sonra kullanıcam buyuk ıhtımal. antrenmandan once kullanmanın bı espırısı yok bence pırınc,makarna ztn yıyorum.gece yatmadan oncede mantıklı olabılır uzun zamandan dolayı ama rahatsız eder rahat uyuyabılecegımı sanmıyorum. bırde her seferde ıkı olcek kullanıcam.

monster mass tam bi gainer olarak nitelenemez zaten, biraz complex bi ürün. dolayısıyla sen de whey gibi kullanmayı düşünüyorsun sanırım, sabah uyanır uyanmaz ve antrenman sonrası derken.

kutusunda antrenmandan once,sonra ve yatmadan once dıyor anladıgım kadarıyla ama ben sabah uyandıktan sonra ve antrenmandan sonra kullanıcam buyuk ıhtımal. antrenmandan once kullanmanın bı espırısı yok bence pırınc,makarna ztn yıyorum.gece yatmadan oncede mantıklı olabılır uzun zamandan dolayı ama rahatsız eder rahat uyuyabılecegımı sanmıyorum. bırde her seferde ıkı olcek kullanıcam.

4 ölçek alınması gerekiyormuş ben şahsen kompleks bi ürün olduğu için sabah antrenmadna 2 saat önce antrenmandan hemen sonra ve yatmadan önce kullanmak niyetindeyim.tabi kullanım şekli size kalmış :) ve izlenimlerini bizle paylaşırsan memnun oluruz

Back
Yukarı