CytoSport Cyto Gainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 19 52,8%
  • Orta karar

Votes: 12 33,3%
  • Başarısız

Votes: 5 13,9%

• Total voters
    36
Beslenmeme dikkat ediyorum zaten. Programım var. Merak ettiğim bunun yanında kilo aldırıcılardan kullansam nasıl bir etki gösterir ?

Beslenmeme dikkat ediyorum zaten. Programım var. Merak ettiğim bunun yanında kilo aldırıcılardan kullansam nasıl bir etki gösterir ?
Spora daha yeni basladigin icin verim alamazsin gobek bolgeyin yaglanmasini istersen kullan, ektomorf vücut tipine sahipsin yag sende kotu durur yani sıkı calısıp beslenip bi 7 8 ay sonra kullanırsan atıyorum whey iyi etkisini gorursun gainerıda o zaman düsünürsün. Simdi kullanmak anca yaglandirir seni bırak vucudun alissin once sonra kendi gelistigi kdr gelissin sonra supplement

ben dün kullanmaya başladım bu ürünü bu gün miğdeyi bozdum belki metobolizma bi kaç güne alışır düzelir belki bakalım

bu urunu çok heveslenip almıstım ama hüsrana ugradım bır cok gaıner kulanıp etkı almama ragmen bundan 0 etkı almısımdır ve fıyatıda cok pahalıydı ve kulandıklarım arasında en cok sıskınlık yapan buydu

suan tr de bulunamıyo sanırım. kaliteli gainer lar tr pazarından birer birer yok olmaya basladı. mevcutlar ise aşırı pahalı yada SKT leri nerdeyse dolmak uzere olanlar.

bu ürünü hala kullanan var mı acaba. bugün hardline progainer almaya gittiğim zaman, ordaki arkadaş bunu tavsiye ettin. 1 ayda minimum 4-5 kg alırsın hemde daha uzun süre kullanırsın felan dedi. acaba o kadar etkili mi. şuan ikisi arasında kaldım. hangisini alsam, tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Back
Yukarı