CytoSport Monster Amino

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 20 71,4%
  • Orta karar

Votes: 7 25,0%
  • Başarısız

Votes: 1 3,6%

• Total voters
    28

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
monster-amino.jpg

cytosport_monster_amino.png

Yetkili Satıcı: Cytosport Monster Amino
Ultra Konsantre edilmiş Anabolik Amino Asit Formülü

Monster Amino Ultra Konsantre edilmiş Anabolik BCAA formülü 2:1:1 oranında Lösin-İsololosin ve Valin içerir.
Bir porsiyonda 30 gr Monster Maize Kompleks Karbonhidrat içerir

Monster Amino Nasıl Kullanılır ?

Antrenman öncesi, esnası ve sonrası tüketilebilir.

5 gram bcaa, 30 gram kompleks karbonhidrat spor sonrasi icin aslinda harika bir ürün.
Üstelik kullanilan karbonhidrat Waxy Maize.

Toza ekstradan kreatin tozuda eklendiginde MuscleTech Cell-Tech"den cok cok daha üstün ve cok daha ekonomik bir ürün haline gelir.

Spordan hemen sonra 1 ölcek alip, 30 dk sonra 1 ölcekte protein tozu aldiginizda, baska neye karar kalir ki ? :)

BCAA oranı 8:1:1 diyor ama içerik tablosunda 2:1:1 şeklinde gözüküyor..

Evet, Şimdi düzelttim.

Bu markanın bu isimde bir ürünü daha var (Monster Amino Powder)
ithalatçı firma çevirisinde hata yapmış ve ürünü açıklamasını bu ürünle karıştırmış. Hatta şekersiz diye belirtilmişti.

Not: Bu ürünü satan bir çok sanal mağazada da yanlış bilgiler mevcut. Dikkatinize..

Selamlar piyasada yaptığım araştırmaya göre 2 farklı "monter amino" bulunmakta bunlardan bırının ucretı 140-170 tl (1.2 kg lık pakette satılıyor yaklasık 30 servıs) arasında değısırken dıger ürün monster amino 5000 bcaa adıyla bulunuyor 375gr ve yaklasık 30 servıs...

Nedir bunların arasındakı fark?

biri eski digerı yenı urun mu? cünkü cyotosport un orjınal sitesinde "monster amino 5000" ürünü yer almıyor? sahte olduğunu da zannetmıyorum (bir cok yabancı forumdan onay almıs bır amıno )

Cyto'nun Monster serisi zaten kaliteli ama fiyatının yüksek olmasından dolayı tercih edememiştim geçen gün 75TL'ye düştüğünü görünce hemen bir kutu aldım Twinlab bitsin kullanacağım.

Vg de 6. ayım düzenli olarak haftada 4 gün gidiyorum artık takviye almam gerektiğini düşünüyorum spordan sonra epey yoruluyorum başlangıç için bu ürünü tavsiye edermisiniz ?

Vg de 6. ayım düzenli olarak haftada 4 gün gidiyorum artık takviye almam gerektiğini düşünüyorum spordan sonra epey yoruluyorum başlangıç için bu ürünü tavsiye edermisiniz ?

ben şahsen etmem
içeriği o kadar iyi değil ve fazla pahalı

monster serisi birlikte güzel bir kombinasyon olabilir ama bu gerçekten pahalı

bunun yerine gaspari aminomax8000 çok daha iyidir

ben şahsen etmem
içeriği o kadar iyi değil ve fazla pahalı

monster serisi birlikte güzel bir kombinasyon olabilir ama bu gerçekten pahalı

bunun yerine gaspari aminomax8000 çok daha iyidir

Cevap için teşekkürler aminomax alıcaktım fakat sitedeki yorumlarda son kullanma tarihlerinin silik olduğu belirtmişler temin etmek için önerebiliceğiniz bir yer varmı ? Bu arada bende Eskişehirliyim.

supplementler.com

burada olması gerek ama önce arayıp bi sorun son kullanma tarihi silinmiş mi diye

eğer silinik şekilde gelirse geri yollarsınız

arkadaşlar ürünü bugün kullanmaya başladım tadı ilk başlarda çok kötü gelmeye başladı ama sonradan alışıyor vücut etkisi derseniz pek bir etki hissedemedim ama dinlenme aralarım kısaldı ve ilk spora başlamış gibi hissediyorum her sete girerken

Normalde hep tadı eleştiriliyor bu ürünün ama ben tadını çok beğendim Xtend amino da kullandım onun tadı şekerli geliyordu çok beğenmedim monster aminonun soda gibi biraz da ekşi bir tadı var.

Back
Yukarı