nbaseverler
Üye
Monster Mass kalite olarak tatminkar bir üründür. Tavsiye olunur.
öncelikle merhaba foruma yeni kayıt oldum ve bu ilk mesajım.
bende daha 1 hafta evvel vücut geliştirmeye başladım. ek olarak da bu tozdan aldım. aslında serios mass almak için gitmiştim ama alacağım yerde hiçbir dükkanda olmayınca ve 1 hafta sonra geleceğini söylediklerinden buna karar verdim. ordaki adamlarda serios mass'tan daha iyi olduğunu falan söylediler ne kadar doğru bilemem. zaten bu daha pahalıymış. internetten falan bakarsak fiyatları bayağı yüksek, hatta orda da 160-190 diyenler oldu ama ben 120'ye buldum
daha kullanmaya başlayalı yeni oldu tabi bu kadar kısa sürede etki etmez ama. spora başlamamdan dolayı mıdır(hafif iştah artışım oldu), yoksa bu tozun etkisinden midir bilemeyeceğim. ilk tartıldığımda 65.6'ydı kilom, şuan tartıldım 67.7. açlık-tokluk, sıvı alımına bağlamaya kalksak bütün sene boyunca 67.7 kiloyu görmedim ben
günlük doz olarak da. bir gün spordan önce 2 ölçek, diğer gün spordan önce 2 sonra 1 olarak kullanıyorum. sizce böyle devam edeyim mi?
öyle devam etme.
kapağını kapat 3.ayının bitmesini bekle.daha ilk günden,haftadan,aydan supplementlere yönelmeyin arkdaşlar.doğal beslenin.3.ayınız bitsin sonrasında başlarsınız.yerinde olsa boşuna harcamazdım bu gainer'ı.koy kenara beklet 3.aydan sonra kullanmaya başlarsın.şimdilik -kilo almak istiyorsan- karbonhidratı bol besinler tüketmeye başla derim.
orda bahsetmemiştim ama direk 0 vücuda başlamadım tozu. geçen sene de gitmiştim salona. yazın da evde dumbıllarla kendi halimde çalıştım. az da olsa vücudumun sınırlarını biliyorum ondan dolayı direk başladım toza
Ben çileklisini kullandım düzenli kullanmama rağmen hiç bir etkisini görmedim ayrıca tadıda iğrençti
İçerik olarak mükemmel bir ürün olduğunu düşünerek aldım çilek aromalı (159 tl). Bugün ilk defa deneme fırsatım oldu. yarım litre süte 2 ölçek koymama rağmen aşırı yoğun bir tadı vardı. Çok zor içtim ve içtikten sonra midemi rahatsız etti. Bsn true mass kullanıyordum, onunla ilk izlenimimi kıyaslarsam tad ve hazım olarak true mass kat kat üstün diyebilirim. Tabi ki önemli olan bunlardan ziyade etki derecesi,çok güvendiğim bu üründen hayal kırıklığına uğramam umarım. Kutuyu bitirdikten sonra son izlenimi tekrar yazacağım.
öncelikle merhaba foruma yeni kayıt oldum ve bu ilk mesajım.
bende daha 1 hafta evvel vücut geliştirmeye başladım. ek olarak da bu tozdan aldım. aslında serios mass almak için gitmiştim ama alacağım yerde hiçbir dükkanda olmayınca ve 1 hafta sonra geleceğini söylediklerinden buna karar verdim. ordaki adamlarda serios mass'tan daha iyi olduğunu falan söylediler ne kadar doğru bilemem. zaten bu daha pahalıymış. internetten falan bakarsak fiyatları bayağı yüksek, hatta orda da 160-190 diyenler oldu ama ben 120'ye buldum
daha kullanmaya başlayalı yeni oldu tabi bu kadar kısa sürede etki etmez ama. spora başlamamdan dolayı mıdır(hafif iştah artışım oldu), yoksa bu tozun etkisinden midir bilemeyeceğim. ilk tartıldığımda 65.6'ydı kilom, şuan tartıldım 67.7. açlık-tokluk, sıvı alımına bağlamaya kalksak bütün sene boyunca 67.7 kiloyu görmedim ben
günlük doz olarak da. bir gün spordan önce 2 ölçek, diğer gün spordan önce 2 sonra 1 olarak kullanıyorum. sizce böyle devam edeyim mi?
bunu kullanarak kilo alamazsın 1 serviste 650 kalori hiçbir işe yaramaz
serıous mas 1 serviste 1250 kalori veriyor
Ürün içeriği zengin ama sabah kullanımı ve idman sonrası kullanımı hariç kimse için gerek görmüyorum.
2 yemek kasigi ama 2 haftada biterArkadaşlar bunun bir ölçeği kaç yemek kaşığına denk geliyor tahminen ? Bir bilgisi olan var mı ?