Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normalde mscletch Nıtro whey kullanıyorum uzun zamandır ve etkisini bnce kanıtlamış bir ürün yalnız daha hesaplı ürün arıyorum ama Nıtro nun yerini tutabilecek mi korkusu var. Bu ürünü MONSTER MILK ı yada Gaspei myfusion kullnmk istiyorum. Yardımcı olabilır misiniz tercih olarak.
monster milk bi kutu goz acip kapiyincaya kadar bitti diyebilirim ilk baslarda tadi yogun gibi geliyo ama sonralarda alisiyosun gayet guzel bi protein tavsiye ederim ama pahali vede cabuk bitiyo yanilmiyosam 22 servis cikiyodu
Bu arada belki yeri degil ama suan kullandigim inko spor un whey proteini tavsiye edebilirim.Tad koku ve icerik bakimindan dusunmenizi oneririm.
Evet yaklaşık 1 hafta oluyor kullanalı sunu diye bilirm tat olarak cok cok iyi süt ile inanılmaz lezzetli çıkolatalısı içtkçe içilesi bişey. Bende ağrılarda eskiye nazaran diğer proteinlere bunda ağrılarım daha hızlı geçıyor.
Evet yaklaşık 1 hafta oluyor kullanalı sunu diye bilirm tat olarak cok cok iyi süt ile inanılmaz lezzetli çıkolatalısı içtkçe içilesi bişey. Bende ağrılarda eskiye nazaran diğer proteinlere bunda ağrılarım daha hızlı geçıyor.
Bsn syntha-6 kullanıyorum.Çilekli aldım tadını övdüler fakat içine amino ve glutamine kattığım içinmidir bilmem tadı fena şekilde kötü.Bitsin diye gün sayıyorum.Sizce bundan sonra bsn syntha-6'ya farklı bi aroma ile mi devam edeyim yoksa bu ürünümü tavsiye edersiniz.
İceriğinde fazlaca Glutamin oldugundan dolayı bu urunu almak ıstıyorum ama hıc bır yerde bulamadım acaba nerden bulabılırm ,ya da bana içeriginde Glutamin fazla olan bulabılecegım bır protein tozu onerebılır mısınız ?
Arkadaşlar CYtoSport'un Monster Protein isimli ürününü gördüm dün. Bunun olayı nedir acaba? İyi midir kötü müdür? Protein ana başlığı altına bir de alt başlık açılsa da orada bu protein tozu da paylaşılsa?
Yeni başlık açacaktım ama açamıyormuşum sanırım.