CytoSport - Muscle Milk

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 14 56,0%
  • Orta karar

Votes: 9 36,0%
  • Başarısız

Votes: 2 8,0%

• Total voters
    25
70 gr da 32 gr bana göre düsük
en ucuz fiyatı 180 tl pesin fiyatı pahalı bana göre içindeki protein miktarına bakarsak

Son düzenleme:
dalga mı geçiyorsun ciddi mi soruyorsun
son kullanım tarihi bugun olan ürünü satan adamı şikayet etmen gerekirken sen ne yapıyorsun

Dun aldim bu supplmti. Tad olarak Sutle gercekten cok guzel ama su ile ayni etkiyi yaratmadi bende :)

SOrmak istedigim sey;

Sabah-aksam

antreman oncesi-sonrasi

olarakmi kullanilmali ?

Ben suanda; Sabah suyla - uyanir uyanmaz, spordan 45 dk sonra sut ile aliyorum ?

Ürünü Nasıl kullanmalıyım acAba.Spordan öncemi sonra mı sadece spor günlerimi?Bir de ürünün içinden ölçek çıkmadı ne ile hangi miktarda servis yapmalıyım?

70 gramda 32 gram protein benim de kafamı karıştırdı. Casein içeriğinin fazla olması mı acaba bunun sebebi. Bir de bu caseinin wheyden farkı nedir?

İlk izlenim olarak şu ana kadar kullandığım 6-7 protein tozu arasından en güzel tadı olan buydu. Etki konusunda biraz kullanımdan sonra bilgi vereceğim.

ürünün tadı gerçekten çok iyi ama bunun yanında protein oranı az vesaire diye yakınmalar var olsada kişisel tecrübeme dayanarak cok farklı markalardan protein tozunu denemiş biri olarak nedense hiçbir protein tozu bu protein tozundaki libido artışını bana yaşatmadı.bunun sebebi ürünün içinde sadece protein olmaması ve içeriğinin complex olması olabilir.

Back
Yukarı