Dövüş Sporları/Sanatları ve Vücut Geliştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Draqo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dövüş sporuyla birlikte ağırlık antremanları yapılır ama bunlar salonlardaki bodybuilding'ciler gibi direk kasın büyüyüp gelişmesi amacıyla yapılmaz genelde vücut ağırlığıyla idman yapılır ve vg'nin temel hareketleri kullanılır bench press, squat gibi.dövüş sporuyla vg birbirine pek uymayan sporlardır çünkü dövüş sporlarında hızlı esnek ve dayanıklı kaslar önemlidir bu yüzden vg'nin olayı dövüş sporlarına tamamen ters.

ben kick boksa başlamayı düşünüyorum ama okulların açılmasına az kaldı 11.sınıf da zor bir sınıf sizce antrenmanların derslerime etkisi nasıl olur? çok zararı olur mu derslerime?

ben kick boksa başlamayı düşünüyorum ama okulların açılmasına az kaldı 11.sınıf da zor bir sınıf sizce antrenmanların derslerime etkisi nasıl olur? çok zararı olur mu derslerime?

antrenmanların derslerıne olumlu etksi olur emin ol. beynıne daha cok oksujen gıder :)toksinlerle beraber stresinide atarsın.

kick boksa başlamak istiyorum izmir bornovada oturuyorum ama bir kick boks klübü bulamadım yardımcı olur musunuz lütfen :(

Ben 11. sınıfa gidiyorum ve 4 ay önce kickboks-muaythai başladım. Zaten aynı şey sadece muaythai daha diz ve dirsek var ve daha kaliteli bir spor. Balıkesir il seçmesinde kilomda 1. doğu marmara bölge şampiyonasında finali puanla kaybederek 2. oldum (onuda yeni olmama sayıyorum.) Kick boks ve muay thai yi %100 öneririm. Çok kaliteli sporlardır.

ve ayrıca şunu söyleyebilirim. spor yaptığınız zaman psikolojinizin ve dersleriniz düzelecektir. daha başarılı olacaksınızdır.

Ben 11. sınıfa gidiyorum ve 4 ay önce kickboks-muaythai başladım. Zaten aynı şey sadece muaythai daha diz ve dirsek var ve daha kaliteli bir spor. Balıkesir il seçmesinde kilomda 1. doğu marmara bölge şampiyonasında finali puanla kaybederek 2. oldum (onuda yeni olmama sayıyorum.) Kick boks ve muay thai yi %100 öneririm. Çok kaliteli sporlardır.

ve ayrıca şunu söyleyebilirim. spor yaptığınız zaman psikolojinizin ve dersleriniz düzelecektir. daha başarılı olacaksınızdır.

4 aylık eğitimle birinci olmuşsun...
Gönülden kutluyorum.

Merhaba. Ben ju jutsu yapiyorum ve vucut gelistirmede ara sira yapiyorum. Daha 15 yasindayim ju jutsu zor bir dovus sporu bu yuzdent hacimlenmek istiyorum yardim eder misiniz ?

salı perşembe cumartesi kickbox yapıyorum yaklaşık 3 aydır şimdi body yapmaya başlayacağım bodyde nasıl bir program uygulamalıyım
Gerekliyse: Boy 170 kilo 74

Boksa yada muay thai ya yada taekwondo ya 18 yasımda baslamam buyuk problem olur mu? 6 -7 yillik basketbol gecmisim var

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boy 190 kilo 99 arkadaslar ayda boks ögrenebilirmiyim sokakta kullanacak kadar ve ben bayagi ygli biriyim oturdugumda yaglarim kat kat vr e memelerim sumo gürescisi gibi somut örnek verirsek boksta butterbeann gibi vucudum 3 ayda forma girebilirmiyim sizce

Boks yapabilirsin hatta senin gibi insanlar icin boks cok iyi olabilir.Boksa basla yaglarini yak ondan sonra sana mma oneririm.

GT-P7300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Boy 190 kilo 99 arkadaslar ayda boks ögrenebilirmiyim sokakta kullanacak kadar ve ben bayagi ygli biriyim oturdugumda yaglarim kat kat vr e memelerim sumo gürescisi gibi somut örnek verirsek boksta butterbeann gibi vucudum 3 ayda forma girebilirmiyim sizce
3 ayda değil ama sabırlı olursan düzeltirsin birde beslenme çok önemli eğer kötü ise maalesef istediğin kadar hareketli ol istediğin fiziğe sahip olamazsın

Back
Yukarı