kb a gittim selamlama var adam eğdirmeye çalışıyor beni dikkat çekince bıraktım baya iyi spor ama,mt ise zaten dans filan şeyleri var iyi bakarsan ondada var,güreşe gelince kardeş herşey meydanda yani selamlamayada gerek kalmamış,ben açık saçık kıyafetli filan istemiyorum atalarımız orasını burasını açarak güreş yapmadı ama işte ülke avrupalistlere özeniyor yapacak birşey yok,eğilerke selamlama,judodaki secde selamlaması,güreşteki açık saçıklık istemiyorum bana böyle olmayan bir tane spor önerseniz yav keşke,ben kb yapmayı yani devam etmeyi tabiki istiyorum ama mecburan o salona gitmeyeceğim,hem paramı verip hem ALLAH'a şirk koşmak istemiyorum,bahsettiğim tüm sporlarda varmış baktım yani bu selamlama şeklini yaptırmayan bir salon yokmu ? istanbuldayım ben,ve böyle selamlama istemiyorum,elin adamı bizden güreş öğrenmek istediğinde biz adamı eğdirmiyoruz ama elin gavurundan spor öğrenmeye gerek almanyaya gerek rusyaya gittiğimizde bize böyle davranmıyorlar,eğdiriyorlar onlarda geliyor bizi eğdiriyor yani nefret ediyorum şu selamlama şeklinde selamun aleyküm aleyküm selam de geç yani ama o da yok,hiçmi böyle birşeyi bulunmayan birşey yok ? diz çöktürmeyecek belimizi bükmeyecek bir tane ? arkadaşım sokakta dayakmı yiyelim yani,atalarımız güreşi cırılçıplakmı yapıyordu(tövbe tövbe) Hz.Ali ile Hz.Hamza güreşirken yarıçıplakmıydı ? hayır,Hz.Muhammed Mahmut Mustafa s.a.v Rukane ile güreşirken çıplakmıydı(yarı) hayır,ee ama gel gelelim avrupaya özenmekten birşey yapamaz olduk,ne yani sokakta adama ok mu atacaz ? kılıçlamı dalacaz(sayokan) ben böyle şeyler istemiyorum mümkünse bir spor önerin ALLAH rızası için göktürkler bile eğilmemişken çıplak güreşmemişken,çinliler tang soo do yaparken biz onlara karşı güreşi yapmıştık peki niye böyle ? yani ben bunu istemiyorum mümkünse böyle olmayan bir spor önerin.