Düşük Kalorili,Yüksek Proteinli Besinler...

diğerlerine oranla çok daha "ucuz" olduğu için tabii ki fakat yağını iyice süzdürerek kullanıyoruz.

gözünü korkutmak istemem ancak şöyle bir gerçek var ki çoğu insan da bundan habersiz.sadece senin için değil herkesin bilmesi ve araştırması gerekli bir bilgi olarak, ton balığı yüksek oranda civa içermektedir. hele ki günde en az 200 gram ton balığı tüketen bir bünye(benim gibi) için bu çok büyük bir rakamdır. civanın beyinde dokularda birikimi hastalıklara neden olabilmektedir. bu hastalıklardan en önemlisi de kanserdir.bu yüzden ton balığı tüketimini hafta 100 grama indirmeni öneririm. çok kötü bir durum bu alınması yenmesi ve yararı çok olan pratik bir besin ancak yukarıda bahsettiğim gibi bir de gerçek var.

S.A

sırf bu proteinlerin alınımı hakkında yazmak ıcın uye oldum denebılır :D

kısaca vıcudumuz bazılarını tam alırken bazılarını tam almıyor bu proteınlerın neye gore secıyor sındırılmesıne ıhtıyacına gore secıyor bedenımız hıc bır seyı zıyan etmez emın olunkı eger proteının tamanını almıyorsanız gerek yoktur gerek olması sızın bedenınıze proteın ıhtıyacı olusturacak sekılde calıstırmanızla olur kı bu zamanla artar yedıklerınızle aldıgınız proteın mıktarını hem harcamasını saglayın hemde eksık etmeyın bol ve yuksek proteın yukleyın fazlasını atması ıhtıyacı oldugunda olmamasından daha ıyıdır.

Arkadaşlar Günde 5 Tane Yumurta Haşlayın yaklaşık 5 dakika kadar. ve sadece beyazlarını yiyin. alın size en ucuz ve en manyak protein kaynağı.

gözünü korkutmak istemem ancak şöyle bir gerçek var ki çoğu insan da bundan habersiz.sadece senin için değil herkesin bilmesi ve araştırması gerekli bir bilgi olarak, ton balığı yüksek oranda civa içermektedir. hele ki günde en az 200 gram ton balığı tüketen bir bünye(benim gibi) için bu çok büyük bir rakamdır. civanın beyinde dokularda birikimi hastalıklara neden olabilmektedir. bu hastalıklardan en önemlisi de kanserdir.bu yüzden ton balığı tüketimini hafta 100 grama indirmeni öneririm. çok kötü bir durum bu alınması yenmesi ve yararı çok olan pratik bir besin ancak yukarıda bahsettiğim gibi bir de gerçek var.
peki zaralarını en aza indirmek için ne yapabiliriz,yani civayı en kısa sürede vücuttan dışarı atmak için neler yapabiliriz?

Back
Yukarı