Arkadaşların yorumlarına bakıyorum da sadece yorum olsun diye yazmışlar. Biri definasyondan bahsetmiş ki bu çok komik. Daha definasyonun ne olduğunu bilmiyor ve gelip buraya yorum yapıyor. Neyse, konumuza dönecek olursak:
Amacın fit bir vücut sanıyorum. Ben de öğrenciyim; fakat uyku düzenim olsun, yemek yeme düzenim olsun her şey oturmuş durumda. Vize ve finallerde, sporu bırakıp sabahlara kadar çalıştığınıza göre ya bütün konuları son güne bırakıyorsunuz ya da tıp okuyorsunuz kanısına vardım.
Bunların dışında öncelikle geçmiş olsun. Kilo alma sürecine girdim demişsiniz. Kesinlikle moral bozmaya gerek yok. Kilo iyi bir şey; ama yağ yönünden zayıf olarak alınan kilo iyidir. Bu da tabiki beslenme ve uyku düzeninde sonuçlanıyor tekrardan. Her zaman az yemek çok öğün iyidir cümlesini tekrardan size hatırlatıyorum. Nasıl beslenmeniz gerektiği her yerde yazıyor artık oraya deyinmeyeceğim.
Antreman olarak ise sabahları kardiyo, akşamları ağırlık çalışması iyi gelecektir. Sonuçta kardiyo hem yağlar için önemli hem de kalp sağlığımız için. Antremanlar da ise maksimum efor sarfetmeye bakın. Set aralarını mümkün olduğunca kısaltın. Bacak çalışmayı ihmal etmeyin. Bacak çalışın diyorum çünkü vücudumuzun 1/3 ' ü bacak

Ayrıca yağ yakım hızını da tetikleyici bir özelliği var bacak çalışmasının.
Sabah kahvaltısında ve öğle yemeğinden sonra içilen yeşil çayın yağ yakımına yardımcı olduğu İngiliz bilimciler tarafından kanıtlanmış. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. Sonuçta pazarlama çağındayız, her şey mümkün bu devirde.
Bol bol su için. Suyun faydasını herkes bilir. Kasları besleyici özelliği en güzel yanı olsa gerek. Ayrıca sürekli bir devir daime neden olarak böbreklerimizin çalışmasına yardımcı oluyor.
Kafein kullanımının da yağ yakımına etkisi olduğu kanıtlanmış. Ayrıca ekstra performans sağlayarak antremanınızın daha verimli geçmesine yardımcı olacaktır.
Son olarak tekrardan yemeklerinize dikkat etmenizi hatırlatıyorum. Hedefinize ulaşma yolunda başarılar diliyorum.