abseto
Üye
Merhaba arkadaşlar, öncelikle kendimi tanıtayım
16 yaşındayım. Boyum 1.65-75 (yıllar önce ölçtiüm en son
d ) kilom 57-61 arası değişiyor. Arkadaşlar ben yaklaşık 1.5 yıl önce muay thai kursuna gittim ancak ulaşım sıkıntısından dolayı ayrılmak zorunda kaldım. Evde boş durmak da bana uymiyacağından kendime 10 kg (evet yanlış duymadınız heralde 9. Sınïfta almıştım) dumbell aldım. Tabi başta 1 kez bile kaldıramıyordum
ve barfiks için kapıya asdılan bir alet var çok kullanışlı
onu aalmıştım. Ve o zamandan beri asla yememe dikkat edmedim. Uyku düzenime dikkat edmedim. (Örneğin Yarın sabah 6 da okul için kalkcam
d ve az önce çig köfte yedim yattım
) nese egzersiz olarakda kafama göre çalıştım. Yani bazen haftada bir canım sıkılır dumbell kaldırırım degişik şekiller denerim
ama barfiks ve şınavı daha fazla yaptım ( ort. Alsan günde 10 olmaz kafama göre bi gün 15 sonra 1 hafta ara sonra bi 50 tane
D ) sadece sınav ve barfiks sayısını arttırmak için öylesine gecerken barfiks çekiyodum mesela. Ama tabi zaman geçti. (Hâla öyleyim doğrusu
) nese ama ilginçtirki buna rağmen kaslarım hala iyi durumda
yani normalde yağ oranından dolayı six packler gözükmesede biraz çalışsam veya kassam belli oluyorlar. (Tabi yemekler sağolsun alt 2 kısım pek belli değil) nese merak ettiğim ise normalde kilo almam veya boş ceset gibi olmam gerekirken ( yaşam tarzıma göre
) neden böyle ? Yani övünülcek birşey değil ama sorumsuzum ondan da salonlara gitmekden biraz çekiniyorum. Evde düzenli spor yapsam herhalde baya iyi hale gelebilirim dimi ? (Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım. Vücut tipleri oluyo ya hemo bilmmene felN
d kusura bakmayın pek bilgim yokta benim vücudumdan kaynaklï birşey mi yani ? )
Yarın resim yüklerim
normal ve çalışıncaki halim olcak şekilde. Uzun yazdım biraz kusura bakmayın 

Yarın resim yüklerim