düzensiz vucut

ya dediğim gibi yapacağım o zman.kas kitlem iyi biran önce göbekten kurtulup kas çalışacağım.bir sorum olacak

-dumbell alıcağım daha önce hiç çalışmadım ama kuvvetim olduğu için daha faza kilo dumbell almayı düşünüyorum.yani bana göre fazla ( 8 kilo ) falan.sizce 5 kilo dambıl'la 4*20 yapmak mı iyi yoksa 8 kilo ile 3*10 yapmak mı saygılarımlar

hamur işlerinden kaç derim bence.sadece gunluk sana lazım olan proteini alsan yeters.gerisi göbek yapar.bide her vücut geliştirenin yaptıgı gibi bol bol su.

hocam bol bol su iciyorum da gel gelelim ki su karın kası adonis kaslarına sahip olmak istiyorum :) suan belirgin gibi oldu ama hala üzerinde yağ tabakası var şu karın kaslarını bir çıkartsam varya :) oohh be diycem ama gel gelelim ki :( ne zaman ne zaman nasıl o kasları cıkartıcaz ??

ya dediğim gibi yapacağım o zman.kas kitlem iyi biran önce göbekten kurtulup kas çalışacağım.bir sorum olacak

-dumbell alıcağım daha önce hiç çalışmadım ama kuvvetim olduğu için daha faza kilo dumbell almayı düşünüyorum.yani bana göre fazla ( 8 kilo ) falan.sizce 5 kilo dambıl'la 4*20 yapmak mı iyi yoksa 8 kilo ile 3*10 yapmak mı saygılarımlar
amacın hacim ise az tekrar çok ağır calısman

Back
Yukarı