Dışarı ve Gece yemekleri

arkadaşlar selamlar merak ettiğim konu şu; göbek ve bel eritmeye çalışan, spora giden biriyim.
1- dışarıda olduğumuz sırada ne yemeliyiz? her yerimiz fast-foodcularla sarılmış durumda.
2- nerdeyse sabaha kadar oturan biriyim ve bu süreçte ziyadesiyle acıkıyorum. o zaman diliminde ne yemeliyim?

1- Şekerli gazlı içeceklerden uzak durun. Bol yağlı ve sağlıksız şekilde pişirilen yiyeceklerden uzak durun. Biliyorum dışarıdayken sağlıklı besin bulmak zor ama çevrenizdeki alternatifleri bilemiyorum. Mümkünse yemeğinizi kendiniz hazırlayıp, yanınızda götürün. Mümkün değilse az yağlı, derisiz tavuk eti, ayran, salata vb şeyler daha uygundur.
2- Uyku düzeni önemlidir. Yatmadan önce karbonhidrat (meyve, ekmek vb) tüketmemeniz gerektiğini bilin. Yağsız süt, az yağlı peynir türleri vb. tüketebilirsiniz.

Son düzenleme:
mcdonalds - burger king etrafında varsa salata öneririm uzun süre kalıcaksan ben dışarı çıkmadan süt içiorum dışardada 2 - 2,5 saat te bi etinin prinç patlaklarından yiyorum pakette 33gr karbo var yag 0 n altında şekerde yok

illa gittiğin yerde bakkal, manav bir şey vardır.

saatine göre muz+süt alıp tüketebilirsin veya hindi füme, dana jambon gibi 250g paketli satılan ürünleri tercih edebilirsin.

evden çıkmadan tam tahıllı ekmeğin arasına hindi füme, dana jambon vs atıp hardal sür, folyoya sar, çantana at ;)

burger king konusunda da, 2 tane chicken whooper al, birlestir, fazla ekmeklerini at. dikkat ! whoopperı et+ekmek şeklinde söyle ki mayonezsiz vs gelsin.

Maalesef etrafımız gerçekten Fast-foodlarla sarılmış durumda.. Mümkün mertebe çorba türü şeyler tüket. Sulu olsun. Veya salata türü besinler.. Bulabilirsen tabi :)

yada bi altarnatif olarak kebabçılarda yapılan tavuk şiş yiyebilirsin tavuğun göğüs kısmından yapılıyo yanına bi ince kıyım salata bide ayran çakarsın senden kralı yok =)

evet mcdonalds'ın salatalarını gördüm güzele benziyolar kalorileri de fena değil hem peynirli hem tavuklu olan var.
tavuş şiş uygunsa yerim yani severim :D

Back
Yukarı