daekmean 12 aylık degisim.

daekmean

Üye
İlk 6 ay dan sonra 8 ay ara verdim tekrar toparladim.
Ölçüleri tam olarak aklimda olanlar
boy 173
yas 28
kol 40
bel 85
Kilo 75 (iki fotograftada)
Yag orani yuzde 11

Spora baslamadan onceki fotolarim silinmis malesef bilerek :D
Ama kilo 85 yag oranim yuzde 18 di siz tahmin edebilirsiniz az cok.

Eklentiler

• degisim.jpg
    degisim.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 4.354
İlk 6 ay dan sonra 8 ay ara verdim tekrar toparladim.
Ölçüleri tam olarak aklimda olanlar
boy 173
yas 28
kol 40
bel 85
Kilo 75 (iki fotograftada)
Yag orani yuzde 11

Spora baslamadan onceki fotolarim silinmis malesef bilerek :D
Ama kilo 85 yag oranim yuzde 18 di siz tahmin edebilirsiniz az cok.
Tebrikler bravo.

tabiki sağlıklı fit bir görünüm her zaman güzeldir
bunu yaşam stili haline getirmeni dilerim

Biraz hacim kaybetmiş gibisin ama kaslar daha belirgin hale gelmiş :) genel olarak iyi gelişim :)

elimle ölçmeden kolların 40 olduğuna inanmam :D onun dışında vücudun gerçekten çok iyi. göğüslerin herkeste olduğu gibi tüm vücuttan geride. iyi forumlar

daha cok hacim değilde parçalamışsın vücudunu ama kolun hiç 40 cm gibi durmuyor yani boyunda kısa 173 boyda 40 cm kol öyle durmaz diye sanıyorum ben 187 im kolum 42 ama cok iri grünüyor çokta parçalı olmamasaına rağmen yani senin kollar bana 38 gibi geldi vücut genel anlamda güzel biraz hacimlenirsen daha iyi olur bence

Yorumlariniz icin tesekkurler .agustosda definisyon programim vardi malum yaz aylari bulk olmuyor.suan hacim donemindeyim kollara gelince on kol degilde arka kol daha hacimli bende olcuyu ordan aliyor fotograftada oyle gozukebilir ben yinede yarin olcum alirken bir fotograf cekeyim benimde icime kurt dustu simdi :)

Beslenme ve 6-12 aylar arası çalışma programından bahsedebilir misin :)

Ilk 6 ay zaten acemilik donemi zaten pek beslenmeye dikkat etmedim.sonraki donem 3 aylik hacim sonraki 3 ay definisyon parcalama programlari oldu. Yaz a hazir olmak icin sure kısıtlı oldugundan kisa tuttum hacim donemini .beslenme ise kahvalti

yulaf yumurta 2 adet
Ara ogun yesil elma bitki Çayı
Oglen makarna tavuk
Antrenman sonrasi tavuk pilav
Haftada 4 gun tavuk 2 gun balik 1 gun et olarak degistiriyordum
Suplement optimum gold gaspari bcaa glutamine amino bsn noxplode..

Güzel bir görünüm kazanmışsın tebrikler , bu arada ikinci saç stili daha uymuş :)

Back
Yukarı