Daha buyuk biriyle kavga durumu

Selam herkese. Biliyorum forumda kavga icin tavsiye almak vs yasak. Ama okuyunca hak verirsiniz gibime geliyor.
Klasik lisede olan kavgalardan . Atismistik ve 4 5 kisi sinifa gelip sikistirmislardi bende karsilik verdim birsey yapamadilar. Cocuk arka siramda oturuyordu kufur etti vs vs hoca tinlamayinca cocuga saniyesinde 2 yumruk atabildim ayirdilar. Cocugun agiz burun yarildi kan oldu hep. Olay burdan sonra basliyor zaten cocugun ailesi pkk'li . Hemde tam olarak pkk'li. Buyuk ihtimalle yarin akrabalarini cagirabilir. 5 aydirda kickboksa gidiyorum yumruklarim sert ama okul pantolonundan dolayi tekme atamam.
2-3 Benden kalipli kisilerin SALDIRMASI durumunda yapabilcegim en iyi sey nedir ? Kacamicaksam.
YANI SORUYU SORMAMIN AMACI SALDIRMAK DEGIL SALDIRIYA MARUZ KALIRSAM 3 5 KISI TARAFINDAN YAPABILCEGIM EN IYI SEY NEDIR GORUS ALMAK. YUMRUKLARDAN YANA SIKINTIM YOK YABANCI KAYNAKLARDANDA YAKIN DOVUS DENILEBILCEK KILITLERDEN CIKMA KILIDE ALMA VS BILMEKTEYIM. SIMDIDEN TESEKKURLER

Dostum en iyisi o ortamlara girmemek mesele o pkklı çocukların oldugu ortamam girmemelisin ben mesela serserilerle takılıyodum ama iyi cocuklar yani haraç kesmezlerdi tam tersi para isteyince fazlasıyla veren tiplerdi boksa başlayınca mesafe koydum öyle ortamlara girersen mutlaka kavga edersin kim olursan ol ne kadar güçlü yada iyi olursan ol mutlaka bela bulur seni keşke böyle bişey hiç yaşanmasaydı hiçbişey yapamazlar ama okulda sıkıntı çıkarabilirler. Dosltarın varsa onlarla gez korkaklarla değil yürekli erkeklerle

Back
Yukarı