Daha Erkeksi Yüz Hatları İçin...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coombo5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

coombo5

Guest
Sakız çiğnemenin yüz hatlarına yararı olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Ayrıca güzel bir cilt için ne önerirsiniz?

bebek gibi bir yüz ayrı erkeksi yüz ayrı. linkte bebek gibi bir yüze sahip olabilmek için yapılabilecekler yazıyor. onlar ciildi güzelleştirir ama bu erkeksi daha erkeksi yapabileceğini garanti etmez.
bu konuya gelince hiç bir fikrim yok yüz hatları sonradan değişir mi?ki

mesela benim yüzün orta yakışıklı erkeksi bir yüz ama üzerindeki sivilceler siyah noktalar karizmayı sarsıyor o yüzden o linkte faydalı olabilir:)

Son düzenleme:
Bu forumda okumuştum. Avrupada erkek mankenlere sakız çiğnetiyorlarmış daha erkeksi yüz hatlarına sahip olmaları için. Sakızı nasıl çiğneyeceksin orası muamma. Sanırım sakızın sert olması gerekiyor. Kenger sakızı önermişti birisi ben bulamadım deneme fırsatım olmadı. Zaten hemen sonuç alınmaz uzun süre kullanmak lazım

2-3 sakızı birleştiriceksiniz soğuk olarak çiğneyin soguk bişey için sakız yumusadıgında

Peki bunu yapan bayanlar da erkeksi yüz hatlarına mı sahip oluyorlar gün geçtikçe? :)

Bazen bu genetikte olabiliyor mesela benim anne tarafım Yugoslav göçmeni-orta asyalı karışık ve anne tarafımın yüz hatları kemikli fakat baba tarafımda ise araplık var ve arapların genel olarak yüz hatlarıda tombul-etli oluyor, yanakları şişme yastık gibi oluyor:pben ve kardeşimde baba tarafına çekmişiz malesef ne kadar sakız çiğnesem yada başka bir şey yapsam işe yaramazkafa_ :(

beyler yüzümüzde elmacık kemikleri çıkıksa ve ters üçgen bir yüze sahipsek erkeksi yüz mü denir buna? iri kemikli yüz mü denir?

Sakızın faydası çene ve yüz kaslarını çalıştırması olabilir. Çenenizi açıp kapattığınızda kulağınızın önünde bile oynar yerlerin olduğunu göreceksiniz. Bu bağlamda klasik body mantığıyla oradaki kaslar çalışacaktır; lakin define misiniz? Sonra bulk bir surat olmasın o.
Ama yüz hatlarını daha belirgin yapacağını tahmin ediyorum. Eğer yağ oranın düşükse bu denemeye değer. Çam sakızını 5 dakika çiğnediğimde çenem ağrıyor. Diğerleri gibi yumuşak olursa pek fayda göremezsin.

Özellikle sakıza kadınlar daha çok talep gösteriyor. Lakin yüzlerinde bir erkeksilik sezmedim. Erkek mankenlere sakız çiğnendirmesi olayı da saçma geldi bana. Pireyi deve yapmış onlar...

Sakız çiğeme saçma gelebilri ama bende işe yaradı ve çevremdeki insanlarda onayladı :D yanlardan biraz daha genişledi ztn yuz hatlarım çok belirgin yanlardan biraz daha genişlemesi çok karizma durdu :D

şimdi az sakız çok tekrar mı yapalım yoksa çok sakız az tekar mı yapalım. :D
ben sakız işini sevmiyorum dolguda var zaten. yemek yerken olmuyor mu bu yada çeneye ağırlık bağlayacaz:D:D:D
bu yüzün erkeği kızı vark etmiyor sen yeterki erkek ol yüzün temiz olsun ve iyi bir sakal tamamdır:D

Sakız işe yarıyor farkında olmadan body e gidiş gelişte çiğniyordum suratım güzel bir hal aldı belki de 5 aylık body nin etkisidir bilemiyorum ben öylesine çiğniyordum sakızı :)

Back
Yukarı