Dana linn bailey

Son düzenleme:
bu hanımı görür görmez aşık olmuştum artık hayranlarından biriyim videolarını sıkça seyrederim spora gitmeden önce vücudu tek kelime ile harika olacaksa işte böyle sevgilin olacak ama nerde çok bulunmuyor malesef

• Like
Reactions: Azi
şimdi dana linn hanımefendi gibi sevgilinizin olmasının avantajları var eğer benim gibi body building aşığıysanız bir kere normal kızlar gibi yok spor salonunda ne işin var demez size destek olur hatta partner bile olur besleme konusunda normal kızlar gibi yok yine mi yumurta tavuk vs demez sizinle beraber oturur yer yani beslenmenizede destek olur sporcu olduğundan vücudu her zaman gergin çekici olur normal hanımlar gibi 30 undan sonra orası burası sarkmaz çok iyi anlaşıp mutlu olursunuz birde temellikten bayanların ve erkeklerin uydurdukları ve nesilden nesile aktarılan yok kadın etli butlu olur denir işin içinden çıkılır yok erkek balkonlu olur denir vs açıkca tembelim desene işte bunları aşmalıyız yani sözün kısaca ben derim ki bodyci adamın fitnessçı kız arkadaşı olur

şimdi dana linn hanımefendi gibi sevgilinizin olmasının avantajları var eğer benim gibi body building aşığıysanız bir kere normal kızlar gibi yok spor salonunda ne işin var demez size destek olur hatta partner bile olur besleme konusunda normal kızlar gibi yok yine mi yumurta tavuk vs demez sizinle beraber oturur yer yani beslenmenizede destek olur sporcu olduğundan vücudu her zaman gergin çekici olur normal hanımlar gibi 30 undan sonra orası burası sarkmaz çok iyi anlaşıp mutlu olursunuz birde temellikten bayanların ve erkeklerin uydurdukları ve nesilden nesile aktarılan yok kadın etli butlu olur denir işin içinden çıkılır yok erkek balkonlu olur denir vs açıkca tembelim desene işte bunları aşmalıyız yani sözün kısaca ben derim ki bodyci adamın fitnessçı kız arkadaşı olur

Hocam ağzınız bal yesin...

eskidende karın kasları sağlanmış altyapı varmış dana hanımda ama şimdiki hali kat kat daha iyi bence birde o meşhur dansı ve tatlı şımarıklığı yokmu beni benden alıyor şuanda içimden amerikaya gidip çıkma teklifi edesim geldi

rockybalboa7, Rob Bailey ile evli kendisi şansına küs:) Ama sana sonuna kadar katılıyorum. Allah bana da böyle birini nasip eder inşallah :)

rockybalboa7, Rob Bailey ile evli kendisi şansına küs:) Ama sana sonuna kadar katılıyorum. Allah bana da böyle birini nasip eder inşallah :)
aynen gerçekci düşünmeliyiz eğer bu sporu seviyorsak bizim yaşam biçimimize en uygun kız modeli spor yapandır diğerleri ile anlaşamayız maalesef umarım banada dana linn gibi bir sevgili yada eş nasip olur

gerenimo, türk olmak zorunda değil her milletten olabilir:) Yeterki kafalar uyuşsun:)

************************.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:43 ----------

......................
azi sana inci sözlük te yazarlık yapmanı istiyorum orası tam sana göre

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:43 ----------

......................

sahsen ben yumsak yatık severım oncekı halı daha muthıs zaten oncekı halıde baya atletık bellıkı uzun bı spor gecmısı var..

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı