baltaci2 dedi:okulda sporcu beslenmesiyle ilgili seçmeli bir ders almıştım, orda hoca anlatmıştı istesekte günlerce 3er 4er kutu ton balıgı yiemezmişiz, içindeki bir tür lipidden dolayı insanda balık yememe duygusu oluşutuyormuş,bıkıınlık veriyomuş.. ya da öyle bişey. ben test etmiştim gerçekten bıkkınlık veriyo![]()
deneyeceğim ama şaka yapmadığına eminsin değilmi?SCHWARZXXL dedi:Ton balığını yoğurt ve dilimlenmiş salatalıkla karıştırın arkadaşlar. Light da dahil olmak üzere en kötü marka bile çok lezzetli oluyor. 200-300 gr. yoğurt+ 1 salatalık + 1 kutu ton. Yoğurtla balık beraber iğrenç gibi gelebilir ama bir kere deneyin pişman olmayacaksınız.
Kmdv, sitesinde değerleri şu şekilde vermiş ama yanlış olmasın aklım karıştı benim de hem light hem neden yağ oranı bu kadar yüksek. Kaynak: Dardanel - Site
Besin Öğeleri (Süzdürülmüş 100 gr için) Enerji 193 kcal Protein 22.5 g Yağ 10.8 g Karbonhidrat 0.7 g
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:32 ----------
Bu arada senin verdiğin link açılmıyo maalesef :/