Arkadaşlar elimde o kadar çok görülmemiş resim var ki, hangisini koyacağımı şaşırdım, bu başlığın canlanması vesilesiyle görmediğiniz resimler serisine burdan devam edelim
Dave Draper bence kesinlikle yakışıklı değildi, çok efendi, sevdiğim bir vücutçu olmasına rağmen tipi ve belinin kalınlığı bana itici gelmiştir. Ancak biceplerinin sivriliği, önkolların gelişmişliği ve damar damar olması ve sırtı 60'lı yılların en iyileri arasında, bu resimde de görülüyor zaten.
Arnold onu endo-mezomorf olarak tanımlıyordu, definisyon anlamında sıkıntısı olduğu için.
Sağ resimdeki sırtının aynadaki yansımasına bakın, neden sırtıyla efsane olduğunu anlayacaksınız ve unutmayın sene 1965.
Bacakları çok kuvvetli olduğu halde hacim anlamında bana hiç doyurucu gelmiyor.
Lat pulldown yaparken akla gelmesi gereken güzel bir motivasyon resmi.
Güçlü yanlarını ortaya koyan bir diğer resim, biceplerdeki peak çok çok iyi, o yıllarda aşırı ender görülen bir definisyon var biceplerinde ve kanatlarının ne kadar uzun olduğunu görüyorsunuz.
Korkmayın Sergio Oliva'ya karşı yarışmıyor, eskiden Mr. Olympia ve Mr. Universe aynı gün yapılıyordu, ikiside kendi yarışmalarının galibiydi.
Omuzları da güzeldi, geniş ve dikti, boyda vardı, 1.83 boyundaydı, 60'lı yıllarda vücut geliştirmenin, Muscle Beach'in altın plajlarının poster coçuğuydu.
60'ların sonunda alkol ve hatta eroine varan uyuşturucu problemleri yaklaşık 20 sene yakasını bırakmadı, Joe Weider'in kullanıp attığı yıldızlardandır, hatta Joe Weider'i dava etmişti sanırım, çok zor dönemler yaşayıp maneviyata yönelerek kendini toparlamış, sevilen sayılan bir efsane, daha önce belirtmiştim, asıl mesleği ise marangozluktu, ve Arnold'a çok özel meşe ağacından bir yatak yapmıştı.