• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

DAYANAMADIM BAŞLADIM

dıgıt

Üye
Arkadaşlar forumu yeni keşfettim ve paylaşayım dedim ben 36 yaşındayım 17 yaşımdan 20 yaşıma kadar bady çalıştım
ve arada bir form için yapardım ama 10 yıldır bıraktım kızımın kick box merakı için onu yazdırmaya gittik baktım hazır kulüp var bende başlıyayım dedim dayanamadım 2aydır çalışıyorum bayağı yağlanmışım ama alt yapım var size resimlerimi yolluyorum eleştirilerinizi bekliyorum.hepinize saygılar.

Tekrar başlamakla çok iyi yapmışsın abi. Bir daha bırakmamanı dilerim. Fotoğraflardan dediğin gibi altyapının sağlam olduğu anlaşılıyor bir de yağlardan kurtulursan çok güzel vücut olur. Başarılarının devamını dilerim.

teşekkürler odnamok bu spor bir tutkudur hala içimizde valla hazır başlamışken bırakmayı düşünmüyorum baya konsantre oldum gittiği kadar.

Kimse söyleyecek pek birşey bulamamış demekki mihrap yerinde duruyor.
Buda eski günlerden bir resim.

sporun yası yok diye buna derler iste...helal olsun

alt yapı degil...üst yapıda meydanda...

basarilar diliyorum...

iyisin abi

VALLA ABİCİM COK İYİ GORUNUYON AMA KOLLAR KUCULMUS ESKIYE GÖRE YAGLARIN NORMAL BENCE BENİM RESİMLEREDE YORUMUNU BEKLIYORUM GELDE YAG GOR ))))) BOSVER SPORU ABİ SEN ELEGINI ASMISIN YAT EVINDE NE İŞİN VAR SPOR FALAN

Evde yatmaktan bu hale geldim zaten artık bady yapmanın zamanı geldi biraz gençleşelim değilmi yani
birbirimizi teşvik etmemiz lazım.

Flexor önerilerin için teşekkürler 1.ay basit programı yaptım 2.ay ileri programa geçtim dediğin uygulamaları şu an yapıyorum sanada başarılar dilerim.

Baslik temizlendi.

Lütfen kurallari okuyalim!

Iki uye isimle yazi yazan kisi forumdan atildi.

dıgıt abi

YA ABİ İYİ HOS MADEM CALISACAKSIN BASARILAR AMA KOLLAR COK ZAYIF BE ABİ BENCE KOLLARIN OLSA COLEMANA BİLE KOK SOKTURURSUN ELIM ALLAH

KURALLAR! Büyük harflerle yazmak yasak!

ilkeratas kardeşim nede olsa yeni başladım formsuz görüküyor olabilir ama kol ölcüm:40 boy:1.78 kilo:91
biraz daha define olursam herşey yerine oturur eski bb yapanlar kendi vücut tepkisini bilirler ve çabuk gelişirler
bende eminimki kısa sürede çok şey değişecek resmimi yayınlar aradaki inanılmaz farkı görürsün amino asit haricinde hiçbirşey kullanmadım vede karşıyım yorumların için teşekkür ederim kollara ağırlık vereceğim.

Dıgıt abi bence vücut çok ii sadece biraz yağlanmışsın ayrıca Flexor abinin söylediği gibi kanat olayını halletmelisin o zaman daha ii olur.

Azminize şapka çıkarıyorum..Hayat koşulları malum insan her zaman spor yapmak için vakit bulamıyor belki.
Ancak 20 kilo fazlasi olan, ciddi boyutta stres sorunu yasayan, tansiyon problemi ve diger rahatsizliklari bulunan bi insan olarak hayatını sürdürmektense dogru beslenme ve düzenli egzersiz yapmayı ilke edinmek belkide insanın kendisi için yapacağı en güzel şeydir. Siz de bu felsefeyi ömrünüzün sonuna kadar sürdürürsünüz umarım.Çalışmalarınızda başarılar...

Mr.Sosa dedi:
Azminize şapka çıkarıyorum..Hayat koşulları malum insan her zaman spor yapmak için vakit bulamıyor belki.
Ancak 20 kilo fazlasi olan, ciddi boyutta stres sorunu yasayan, tansiyon problemi ve diger rahatsizliklari bulunan bi insan olarak hayatını sürdürmektense dogru beslenme ve düzenli egzersiz yapmayı ilke edinmek belkide insanın kendisi için yapacağı en güzel şeydir. Siz de bu felsefeyi ömrünüzün sonuna kadar sürdürürsünüz umarım.Çalışmalarınızda başarılar...

Azim demişken salonda bi arkadasım gece 3 te kalkıyor meyve sebze haline gidiyor 4 te babasının dükkkanını açıyor 7 ye kadar oraya bakıyor ordan çıkıp 8 de başka biyerde perdecide çalışıyor akşam 6 ya kadar (delik filan deliyor matkapla) daha sonra hale dönüp dükkanı kapatıyor 8 de filan salona geliyor 10 da ewine varabiliyor.. düşünün....

helal olsun agbi yasitlarin balkon gibi bir göbekle gezerken seninn bu spora tekrar yönelmen iyi bi hareket

basarilar

Back
Yukarı