Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Merhaba, Universal Aminos %100 beef kullanıyorum. 86 Kiloyum body' e yeni başladım zayıflamak ve fit bir vicudum olsun istiyorum. Amino asitin yanında destek amaçlı alabileceğim ilaç vs. varmı bu konuda hiçbir bilgim yok. Teşekkürler şimdien
tüm vücut geliştirme hayatında whey proteini eksik etmemeni tavsiye ederim. resim ekleyebilirsen daha net ve doğru şekilde yardımcı olabilirim
2 hafta oldu başlayalı, Göbek var yağları eritsem bana yeterli Kilo almak istemiyorum 86 kiloyum şuanda 70-75 arası kilo ya düşüp göbek kısmında yağ olmaması benm için yeterli olur. Öğrenciyim aynı zamanda bütçem kısıtlı, Whey protein kilo aldırırmı
1. Resim ile 2. Resim arasındaki Yüz genişliliğine çok çok dikkat ettimO nasıl bir değişimdir öyle çok çok incelmiş yüzünüz ve muhtemelen daha yakışıklı olmuşssunuzdur
Sporun iyi tarafı bu olsa gerek . Başarılarının devamını dilerim
Vallahi 6 ayın her dakikasının hakkını vermişsiniz. Çok düzgün bir çalışma dönemi geçirmişsiniz. O kadar yağlı bir vücuttan bu hale 6 ayda gelmek takdir edilmesi gereken bir başarı.
Benim de sorularım olacak size
1- Supplement kullanıyor musunuz ?
2- Steroid kullanıyor musunuz?
3- Antreman programınız toplamda kaç hareketten oluşuyor.
İyi sporlar..
yağ yakımı sırasında komplex karbonhidrat aldınız mı ?
yada komplex karbonhidratı ne zaman almaya basladınız ?
devation bende sizin boy ölçülerinizdeyim, Yaşadığım tecrübeler ışığında naçizane tavsiyem şudur ki uzun boylu kişiler olarak bel fıtığı, boyun fıtığı, skolyoz gibi rahatsızlıklara daha yatkın fiziksel yapılara sahibiz. Eklem destek ürünleri kullanmanı, fıtık oluşabilecek bölgelerini mümkün olduğunca korumanı ve o bölgeleri çok fazla zorlamamanı tavsiye ederim. Başarılar.
Sevgili devotion,
Beslenme düzeninizi yazabilirmisiniz?, bu arada nasıl bir koşu programı hazırladınız merak etdim, değişim çok güzel, tebrikler.