• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Değişim.. 192 cm boy

kollar kaç cm? iç göğüse ağırlık vermelisiniz göğüs arası çizgi yok.boyunuza göre iyi hacim almışsınız.belinizde kalın gözüküyor kaç cm? sırt fotosunda beliniz kalın gözükmüş kollarınız çok ince gözükmüş.

https://www.google.com.tr/imgres?q=...&ndsp=13&ved=1t:429,r:7,s:0,i:82&tx=123&ty=71

göğüsün iç kısmı böyle olmalı doldurmanız lazım orayı.

http://www.vucutgelistirmee.com/2012/02/ic-gogus-inner-pec-gelisimi.html

bu link tam size göre bilgiler var ;)

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

kol ölçülerimi alır yazarım.

belim incedir aslında poz veremedim galiba

göğüsteki gelişim

Eklentiler

• Picture 198.jpg
    Picture 198.jpg
    230,3 KB · Görüntüleme: 481
göğüsteki gelişim

boyunuzun uzun olması bir dezavantaj zor hacim kazanırsınız ama daha estetik gözükürsünüz.özellikle bacaklarınız.bacaklara dikkat edin parçalamaya çalışın.

ya hacime devam yada define olma zamanı siz karar verin.

göğüsler yumuşak gibi duruyor sanki bu pozda sıkı olması lazım.

inner-pec çalışmalısınız.iç göğüs yok çizgi yok arada.bunun için bardan çok dumbell hareketleri yapabilirsiniz.

http://www.vucutgelistirmee.com/2012...-gelisimi.html

Son düzenleme:
başlığı takip ediyorum ve gelişime söylenecek "tebrikler" kelimesinden başka hiçbişi yok..

ancak gelişimden ziyade benım merak ettiğim çalıştıgınız ağırlıklar.. ağır çalışıyosun yanlışmıyım?

kaldırdıgın rakamları paylaşırmısın sakıncası yoksa?

Çok iyi ya istediğim vücut tipi gömlek çok iyi oturmuş gerçekten helal olsun.Bir de bir şey sorcam göğüse lazer epilasyon mu yaptırdınız çok iyi durmuş bu hali .

sevgili "kurabiye"

farklı antreman teknikleri deniyorum ağır girdiğim zamanlarda oluyor.

örnek vermek gerekirse

250-300 kg leg press
80-100 kg bench press (artık pek yapmıyorum bench)
50 kg barbell curl
60-70 kg dumbell overhead press

15 tekrar dips ( 91 kiloyum)

sevgili "alifrnc"

tüyleri makine ile alıyorum

ikisine birden desem:)

şöyle ki bir yandan yağ yakerken ( yağ oranım yüzde 12,5)

bir yandan da hacim almaya çalışıyorum ... yani zor olanı yapıyorum.

o nasıl oluyor ya :) hacim kazanırken yağ oranında artacaktır bunu kontrol etmen çok zor.yağ hacim için iyidir kas inşa etmek için.bunla ilgili makaleler çok forumda biraz araştırmalısın.

bence hacime devam boy uzun olduğu için zor hacim alıyorsunuz muhakkak ama çok daha estetik gözükecektir arnold gibi ;)

hocam antrenman ve beslenme programını yazsanız da bizim gibi uzun uzuvları olan kas yapması ekstra çaba gerektiren arkadaşlara yardımcı olsanız :) boy 192 yaş 17...

Back
Yukarı