değişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle ilk fotoğraf küçüklük halim diğerleri 5-6 ay lık bir kısımda çekildi sonuncusu 4-5 gün oldu yemeğe hiç dikkat etmedim abartısız söylüyorum cidden ben bile bu kadar gelişmesine şaşırdım kardio yapmadım sadece ekmeği azalttım
IMG0454A.jpg
sad.jpg
2013-01-08 14.54.53.jpg
2014-01-29 16.36.28.jpg

çok teşekkür ederim ikinizede :) size bir şey sormak istiyorum beslenme nasıl olmalı ben hiç yapamıyorum ve göğüsün yan tarafının toparlanması için hangi hareketleri önerirsiniz şimdiden teşekkürler :)

tebrikler büyük değişim yaşamışsız.sonuca ulaşman için az bi yolun kalmış . bence spor yapmıyorsan kardio ya başlamalısın. beslenme konusunu forumda aratırırsan çok iyi örenekler bulursun. veya istersen benim uygulmaış olduğum diyeti yollarabilirim.

tebrikler büyük değişim yaşamışsız.sonuca ulaşman için az bi yolun kalmış . bence spor yapmıyorsan kardio ya başlamalısın. beslenme konusunu forumda aratırırsan çok iyi örenekler bulursun. veya istersen benim uygulmaış olduğum diyeti yollarabilirim.
açıkcası kendi uyguladığın diyeti gönderirsen çok sevinirim spor yapıyorum ama dediğim gibi hiç dikkat edemiyorum düzen yok :S

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı