kullandığın suplementleri bilmiyorum ama 1 yılda yapabileceğin kadar yapmışsın tebrik ederim.. Karın kasına gelince kendimden yola çıkarak kısaca anlatayım: 3,5 aydır sıkı bir diyetteyim(şeker-tuz-un ve yağı tamamen kestim,günlük doymamış yağ ihtiyacımı kuruyemiş badem,zeytinyağı vs. ile karşılıyorum) ve her gün 1000 mekik çekiyorum toplamda(alt karın-üst karın-oblikler dahil). bu yaklaşık 1 saatimi alıyor zaten.+ düzenli olarak kardiyo da yapıyorum tabi ki. ama EN ve EN önemlisi: "Karın kası mutfakta yapılır" sözüdür.. Yani o bölgede mekikle geliştirdiğin kasların üzerindeki yağı yakarsan ancak karın kaslarını gözler önüne serebilirsin.. bunu da sıkı diyet ver kardiyoyla yapabilirsin.. (eğer kardiyo olayını çok abartırsan kollardan incelmeye başladığını göreceksin ve bu da psikolojik buhrana girmene sebep olabilir tıpkı benim 1,5 ay önceki halim gibi

)) ) Tamamen sana yardımcı olmak amacıyla yazdım bu yazıyı,bilmişlik taslamak gibi hiçbir niyetim yok, her gün yeni bilgiler öğreniyoruz çok şükür

Bazı arkadaşlar her gün karın kası çalışılmaz tezini savunabilirler lakin spor salonundaki hoca da aynı görüşte..Ama ben bu şekilde kendimde uyguladım ve sonuçlarını olumlu olarak gördüm ve bu konuyla ilgilenen arkadaşların da faydalanabileceğini düşündüm..

An itibariyle başlayacağınız sıkı diyet ve kardiyo ile haziran ayında karın kaslarınızla plaj fotoğrafları çektirmeye bir adım daha yaklaşabilirsiniz!!

Dediğim gibi kimse bu diyeti çalışmayı uygulamak zorunda değildir,lakin konuyla ilgili benim görüşüm budur,saygılar...