• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Değişimin Ta Kendisi " Öncesi - Sonrası "

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turgut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arka kol hoşuma gitti.

tebrıkler vucut guzel olmus agdanda gayet basarılı:) suplement desdegı sart ozellıle proteyın ve ceratıne benım en favorı suplementım...dıyet yapmana gerek yok cok yaglı degılsın bence bıraz daha kas oranını artırabılırsın sole bı 10kg.kadardaha sonra yaparsın dıyetı mıgde calısırken dıger kasların gıbı haftada 1 veya 2 gun calısırsan faydasını gorebılırsın.basarıların devamını dılerım kolay gelsın

tebrıkler vucut guzel olmus agdanda gayet basarılı:) suplement desdegı sart ozellıle proteyın ve ceratıne benım en favorı suplementım...dıyet yapmana gerek yok cok yaglı degılsın bence bıraz daha kas oranını artırabılırsın sole bı 10kg.kadardaha sonra yaparsın dıyetı mıgde calısırken dıger kasların gıbı haftada 1 veya 2 gun calısırsan faydasını gorebılırsın.basarıların devamını dılerım kolay gelsın

Hocam akşam akşam iyi güldürdün beni " Yalnış anlama sakın" Ağda felan yaptığım yok ;) Makine sağolsun ;)

Bayılıyorum şu Marmara Denizi'ne :):)

İlk Gözüme Çarpan Göğüsler Biraz Ayrık Gibime Geldi.
Kolların Gerçekten Ciddi Anlamda Değişime Uğramış. Omuz Başları da Hiç Fena Değil Trapezler de Unutulmamış Tebrikler Güzel Değişim.

• Like
Reactions: Azi
Kolların Gerçekten Ciddi Anlamda Değişime Uğramış. Omuz Başları da Hiç Fena Değil Trapezler de Unutulmamış Tebrikler Güzel Değişim.

Göğüsler konusunda haklısın. Anotamimdenmidir bilemiyorum ama aralarında malesef birazcık boşluk var.Bir kaç hareketle onuda yok etmeye çalışıyorum umarım başarılı olurum bu yönde de...Trapezleride ayda 1 bilemediniz 2 defa basıyorum desem yeridir. Burada da Anatomim farklı bir yönle kendini gösteriyor Trapezi pek sık basbamama rağmen bir kaç hareketin " Göğüs,omuz vb " baserken Trapezede etki ediyor desem yeridir...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:35 ----------

Kokusuna,üstündeki plastik şişelere,balık yerine denizin dibinde bulunan ayakkabılara :):):)

Azi çok yaşa hemi üstat :))) Bendensin sende ;)

benımde ılk gozume carpan sıgara oldu bende onun kokusuna bayılıyorum...

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı