Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nezaman bir konuyu okumaya kalksam bu mesaj karşıma çıkıyor : Sorry, minimum 0 message and minimum 1 days membership is required to Forum Enter. acaba sebebi ne anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
merhaba cevabı burda demişsiniz ama bu linkte gereksiz mesaj atanlardan bahsediliyor okumak bilgi almak için girilmeye çalışıldığındada aynı hata vermesi çok saçma değilmi...müsadenizle başlıklara göz atabilmek istiyoruz...tşkler
sadece okumak ve bilgilenmek istemiştim. gereksiz yorum yazmak veya soru sormak isteyenleri "ayıklamak" için tedbir olarak bu uygulama olabilir ama sadece okumak isteyenlere bu kısıtlama neden?
Dün akşam "tavsiye üzerine" siteye ilk kez giriş yaptım. Daha doğrusu yapmaya çalıştım, ama giremedim!
"Üye olmadan giremeyeceğim" uyarısını alınca 2 kez, ben de üye oldum. Arkadaşımın verdiği linki bulamadım, diğer 'denediğim bir kaç bölümde" sorun yoktu, girdim. Ama yukarıda bahsettiğim "yağ yakma" konusu ile ilgili bölümü bir kaç kez denememe rağmen, hep aynı uyarı ile karşılaştım: "1 günlük üyelik gerekir!"...
Şimdi denedim, sorun yok! 1 gün doldu galiba
Sizin neden sorunyaşamadığınızı bilemem, mesajınızın saatinden aynı zaman diliminde bakmadığımız anlaşılıyor. Anladığım kadarıyla bu teknik bir sorun ve yeni üyeler için sıkıntı olabiliyor, bildirmek istedim.
Sorun dedıgınız 1 gun veya 3 gun fılan bekleme ıse bu sorun degıl forum kuralı..
Okuyamamaktan bahsedıyorsanız sorun olarak ıste orasını bılemem.. Cunku uye olmadan da forumda gezınılebılıyor dıye bılıyorum bende..
...
sadece okumak ve bilgilenmek istemiştim. gereksiz yorum yazmak veya soru sormak isteyenleri "ayıklamak" için tedbir olarak bu uygulama olabilir ama sadece okumak isteyenlere bu kısıtlama neden?
Kayıtlı üye olarak gözüküyor profiliniz, aktivasyon bekleniyor şeklinde değil, bazı forumlarda konu açmak için bekleme süreleri mevcut, 1 den 7 güne kadar, biraz daha bekleyin konu açmak için, düzelmediği takdirde adminlerimiz müdahale edecektir.