değrli yönetici arkadaşlar siteyi kullanamıyorum

nezaman bir konuyu okumaya kalksam bu mesaj karşıma çıkıyor : Sorry, minimum 0 message and minimum 1 days membership is required to Forum Enter. acaba sebebi ne anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Emitas,
Hangi forumdaki yazilari okuyamiyorsunuz ?

Dün akşam "tavsiye üzerine" siteye ilk kez giriş yaptım. Daha doğrusu yapmaya çalıştım, ama giremedim!

"Üye olmadan giremeyeceğim" uyarısını alınca 2 kez, ben de üye oldum. Arkadaşımın verdiği linki bulamadım, diğer 'denediğim bir kaç bölümde" sorun yoktu, girdim. Ama yukarıda bahsettiğim "yağ yakma" konusu ile ilgili bölümü bir kaç kez denememe rağmen, hep aynı uyarı ile karşılaştım: "1 günlük üyelik gerekir!"...

Şimdi denedim, sorun yok! 1 gün doldu galiba :)

Sizin neden sorunyaşamadığınızı bilemem, mesajınızın saatinden aynı zaman diliminde bakmadığımız anlaşılıyor. Anladığım kadarıyla bu teknik bir sorun ve yeni üyeler için sıkıntı olabiliyor, bildirmek istedim.

Sorun dedıgınız 1 gun veya 3 gun fılan bekleme ıse bu sorun degıl forum kuralı..
Okuyamamaktan bahsedıyorsanız sorun olarak ıste orasını bılemem.. Cunku uye olmadan da forumda gezınılebılıyor dıye bılıyorum bende..

...
sadece okumak ve bilgilenmek istemiştim. gereksiz yorum yazmak veya soru sormak isteyenleri "ayıklamak" için tedbir olarak bu uygulama olabilir ama sadece okumak isteyenlere bu kısıtlama neden?

..............

alıntıda da belirttiğim gibi, "bölüme girmek, başlıklara ve ilginç gelenlere göz atmaktı" amacım sadece...

her neyse, sırf "yazdığım konunun arkasında durmak için" cevap yazma gereği hissettim..

tüm söyleyeceğim bundan ibaret.. sabırlı forumseverlere, iyi forumlar!

Bır yanlıs anlasılma olmus sanırım, ben orada sızı kırmayı amaclamadım veya kırıcı bır soz kullanmadım.. Benımde amacım sızın gıbı yardımcı olmak.. Yanı sızı elestırdıgımı dusunup, sozunuzun arkasında durmak ıcın yenıden mesaj yazmanıza gerek yok.. Dusuncelerımı paylastım sadece.. ;)

Iyı forumlar sızede..

Arkadaşlar nereye yazsam bilemedim ben de buraya yazıyorum. Dün üye oldum ama mailime aktivasyon gelmedi yardım edin lütfen konu açamıyorum!

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:25 ----------

arkadaşlar yardım edin lütfen aktivasyon gelmiyor konu açamıyorum!!!!!

Kayıtlı üye olarak gözüküyor profiliniz, aktivasyon bekleniyor şeklinde değil, bazı forumlarda konu açmak için bekleme süreleri mevcut, 1 den 7 güne kadar, biraz daha bekleyin konu açmak için, düzelmediği takdirde adminlerimiz müdahale edecektir.

Back
Yukarı