Teşekkür ederim bende yüksekliği falan çok merak ediyordum acaba az mı falan diye çok saolun. Yeni ayakkabı aldım Deadlift Squat için düz tabanlı bir ayakkabı dandik ama iş görürform genel olarak gayet iyi tebrik ederim. onun dışında ayakkabın deadlift için pek uygun değil , topuğu olmayan ve altı sert olan bir şey alırsan işini kolaylaştırırsın. chuck taylor tarzı bir şey iyi olur. ya da benim yaptığım gibi 20-30 liralık dandik defacto ayakkabılarından da alabilirsin sadece deadlift için , hiçbir farkı yok. buna ek olarak salonundaki plakalar da birkaç cm kısa olimpik olanlardan. altına o yere konan malzemelerden birer tane daha koyarsan tam oluyor yüksekliği.
Emeğine sağlık.Hareket formunda biraz sıkıntı var. Sebebi de bar sana çok yakın. Bar çubuğu omuz hizanda olmalıdır. Dik olarak hizaladığın zaman.Önemlidir.
Formumu yorumlarmısınız demişsin,ben de bildiğimi söyledim.Sana göresi bana göresi olmaz tekniğin.O sana göre bana bu daha iyi hissettiriyor ayrıca bar dize yapışmalı zaten tek sıkıntı yükseklik.
Hocam tutuşa yorum yapmayacak mısınız? Ben yapıcaktım ancak siz yorum yapmadığınız için ikilemde kaldım, tutuşu mixed grip veya hook grip değil, dümdüz normal tutuyor? Hook grip şeklinde tutsa daha iyi olmaz mı?form genel olarak gayet iyi tebrik ederim. onun dışında ayakkabın deadlift için pek uygun değil , topuğu olmayan ve altı sert olan bir şey alırsan işini kolaylaştırırsın. chuck taylor tarzı bir şey iyi olur. ya da benim yaptığım gibi 20-30 liralık dandik defacto ayakkabılarından da alabilirsin sadece deadlift için , hiçbir farkı yok. buna ek olarak salonundaki plakalar da birkaç cm kısa olimpik olanlardan. altına o yere konan malzemelerden birer tane daha koyarsan tam oluyor yüksekliği.
Aynen hocam ağırlık hafif yoksa mixed grip tabiki.ağırlık ufak diye double overhand yapmıştır , asıl setlerde değiştirir tutuşunu.