nevrotik
Üye
teşekkür ederim peki bir sorum daha olacak, benim günlük almam gereken kalori 1800 falan ama ben 1400-1500 kalori alıyorum bazen de daha az,sabahları zar zor yarım muz yiyorum bol çay içiyorum, öğlen iş yerinde çıkan yemeklerden fakat ekmek tüketmiyorum akşamları da 2 haslanmış yumurta fındık fıstık, meyve falan geçiştiriyorum, ama kilo kaybı çok yaşamıyorum çünkü sanırım vücut kendini kıtlıkta sanıp korumaya aldı, bu durumda kas kaybı yaşar mıyım, haftanın 3-4 günü 2 şer saat spor yapıyorum uzun zaman yoğun kardio ağırlıklı çalıştım ama belirli bir yerden sonra basen ve baldırlarda işe yaramadı, ağırlık çalışmam şart, squat epey bir işe yaradı ama yine de yeterli değil deadlift ve ağırlıklı squatlarla mı devam etmeliyim, yapısal olarak kemiklerim geniş değil eski orantıma kavuşmam için kemik yapısıyla ilgili sorunum yok fakat kas da kaybetmek istemiyorum,basen ve baldırlarımda incelme sağlamak istiyorum ama cok az besleniyorum ileride sorunla karşılaşır mıyım, yoksa 1 ay falan yoğun çalışıp sonra hafifletmeli miyim, her aksam 2 haslanmış yumurta yiyorum az da olsa protein alabilmek için. beslenme şekli çok sağlıksız biliyorum ama midem aşırı küçüldü istesem de yiyemiyorum.hocam bölgesel yağ yakımı diye birşey yok vücud nereden ihtiyaç duyarsa oradan alır deadlift dediğim gibi beli kalınlaştırır güçlendirir eğer yağ oranın %10 civarlarında olursa itici bir görünüm olmaz tam aksine güzel bir görüntü olur güçlü gösterir kalça deadliftte çalışır hamstrig kaslarıda aynı şekilde ayriyetten deadlift mükemmel karın egzersizidir karın kaslarınıda gayet güzel geliştirir[DOUBLEPOST=1490892955][/DOUBLEPOST]eklemeyi unuttum deadlift vb sırt hareketleri duruş bozukluğu,kamburluğu düzeltir