DeaqLe
Üye
Herkese İyi Akşamlar ;
Arkadaşlar günlük beslenme programımı belirticem.Lütfen beslenme programına önerilerde bulunun ve yardımcı oLun ...
Sabah Uyanış : Whey + Su
07.00 Kahvaltı:2-3 Yumurta Beyazı 1 Tam +Nestle Müsli Süt İle
Aradaki Zamanda Okuldayım Okul İçin öneride bulunursanız sevinirim .
12.00 Öğle Yemeği:Çoğunlukla Pilav ;Kuru Fasülye ;veya sebze yemeği + 1 kase yoğurt
14.00: Okuldan Geliş:1 Avuç Fındık ;Fıstık;Badem veya ceviz
16.00:Bu Arada Nestle Nesquik Gevreğini Düşünüyorum Bundan 2 saat sonrada antremanı gerçekleştiriyorum karbonhidrat için gereklidir heralde . Başka öneriniz varsa lütfen söyleyin
17.00 :Whey + Süt ile
18.00 :Antreman
Antreman sonrası için henüz bir fikrim yok
20.00:Whey+Süt ile
Akşam Yatış:1 Bardak Süt
Arkadaşlar Programım şuanlık bu evde çalışan birisiyim.Elimde şuanlık 20 kg lık dumbell seti vb.. bulunmakta ayrıca şınav,mekik çekmekteyim.Supplement olarak Elimde Protein tozu ile kreatin bulunmakta. Bu arada 1 ay sonra yarıyıl tatilinde okul değiştireceğim şuan için göğüs ve göbek kısmında biraz yağlanma var.O zaman salona yazılacağım o zamana kadar erisin istiyorum
Lütfen Yardımlarınızı Esirgemeyin ...
Arkadaşlar günlük beslenme programımı belirticem.Lütfen beslenme programına önerilerde bulunun ve yardımcı oLun ...
Sabah Uyanış : Whey + Su
07.00 Kahvaltı:2-3 Yumurta Beyazı 1 Tam +Nestle Müsli Süt İle
Aradaki Zamanda Okuldayım Okul İçin öneride bulunursanız sevinirim .
12.00 Öğle Yemeği:Çoğunlukla Pilav ;Kuru Fasülye ;veya sebze yemeği + 1 kase yoğurt
14.00: Okuldan Geliş:1 Avuç Fındık ;Fıstık;Badem veya ceviz
16.00:Bu Arada Nestle Nesquik Gevreğini Düşünüyorum Bundan 2 saat sonrada antremanı gerçekleştiriyorum karbonhidrat için gereklidir heralde . Başka öneriniz varsa lütfen söyleyin
17.00 :Whey + Süt ile
18.00 :Antreman
Antreman sonrası için henüz bir fikrim yok
20.00:Whey+Süt ile
Akşam Yatış:1 Bardak Süt
Arkadaşlar Programım şuanlık bu evde çalışan birisiyim.Elimde şuanlık 20 kg lık dumbell seti vb.. bulunmakta ayrıca şınav,mekik çekmekteyim.Supplement olarak Elimde Protein tozu ile kreatin bulunmakta. Bu arada 1 ay sonra yarıyıl tatilinde okul değiştireceğim şuan için göğüs ve göbek kısmında biraz yağlanma var.O zaman salona yazılacağım o zamana kadar erisin istiyorum
Lütfen Yardımlarınızı Esirgemeyin ...