Decline Dumbell Press Antreman Günlüğü

Herkes antreman günlüğü yapiyor ben de yapayım dedim

agustos 2018(sakatlık öncesi en iyi form) :
RrVMNZ.jpg

WqZ5aP.jpg

pbo1kJ.jpg

97 x 3 low incline bench press
27 kg x 3 chin up
sol kol 39.5 sağ kol 39
kilo 83 kg

iken talihsiz bir kaza gecirdim ve 1.5 ay spordan uzak kaldim suan hala triceps çalışamıyorum

19 aralik 2018:
36a0M5.jpg

k9gopy.jpg

6akObE.jpg

low incline bench press 89.5 x 4
sol kol 38.5 sağ kol 38.7
kilo 85.5

program olarak mike israetelin block periyodizasyonunu kullanıyorum haftalık volum ve set artisina dayali bir hipertrofi sistemi

Hacı ben seni OHP'ci diye hatırlıyorum sanki :D Ne ara geçtin decline'a :D
artik ikisini de yapan ve destekleyen biri değilim :joy: bu niki 2017de almistim o zaman hic anlamazdim bu islerden decline yapıyodum 1.5 senedir hic decline yapmadim ama nik kaldi :laughing:

suan nick secebiliyor olsam dumbell fly seçerdim :heart_eyes:[DOUBLEPOST=1545226296][/DOUBLEPOST]bugun gogussuz fullbody yaptım gogusu haftada iki calisiyorum pazartesi ve cuma haftada toplam.4 gun gidiyorum 1 upper bidy 1 full body 1 itis 1 cekis+bacak

bugunun idmani
47 kg one arm dumbell row 3 set 10-9-8
4 set isometric seal row( sirtim agladi resmen)
5 set barbell curl 33 kg 9-8-6-5-5
4 set isometric dumbell curl
6 set lateral raise
4 set leg press 160 kg 12-11-11-10

isometric training arastirin arkadaslar gercekten efsane pump yapiyor

agustos 2018i gecmeye basliyorum sanirim ne dersiniz :cool:

91 x 4 bench rpe 9.5 ile cikti hedef 2019a 93 x 4 bench ile girmek bakalim olacak mı

idman:
dv087X.png

bVYkLb.png

4 set dumbell fly sonrasi pumpli gogus ile fotolarim:
v6RXLD.png

nQ2jga.png

1 şubat 2019:
1-14 ocak arası okul yoğunluğu hastalık sakatlık ve deloadların üst üste gelmesi ile sadece adam gibi 1 idman yapabildim.

1 ocakta kilom 87.4tü 14 ocakta 85.7 olmuş, zaten cuta girecektim 14 ocak 14 şubat arası daha erkenden girmiş oldum 1.7 kg kilo kaybı ile 0.4 cm kol ölçüsü kaybetmişim su kaybıdır muhtemelen

şuan itibariyle güncel kilom: 84.8 (kıyafetli, antreman sonrası ölçüm sürekli aynı referans noktasını almak için bu şekilde ölçüleceğim çırılçıplak ve sabah aç karna muhtemelen 83 civarıdır)

cutu 18 şubata kadar devam ettireceğim hedef referans aldığım o noktanın 83 kg olması

son idman liftleri de yazayım:(omuz sakatlığı sebebiyle geniş tutuş bench press ve pull hareketleri maalesef yapamıyorum)
close - medium arası grip low incline bench 86 x 5 (top set kilom bu sonrası ters piramit)
45 derece incline dumbell press 27 kg 3 x 8
close grip natural grip barfiks 4.5 kg x 5 (3 x 5 yapıyorum son 2 sette vucut ağırlığıyla)
partial upright row 44 x 17
reverse barbell curl 24 x 10

15 şubat 2019:
Ve cutun sonuna geldik kol soğuk pumpsız 38.9 , kilo 83,8

çok iyi yağ atmışım 3,9 kg kayıp var kol ölçüsü sadece 0,5 cm azalmış bence gayet makul

1 ocak 2018deki ilk foto ve 2. foto da şuanki formum:
ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

Bench Press 89.5 x 5(rpe 9.5)
Close Grip Pull Up maxı yarın deneyeceğim

göğsün güzel durması için yandan baktığında dümdüz ve çıkık olması lazım basamak gibi düşün
decline yaptığında alt göğüs zaten düz bench bile bassan üsg goğse göre daha çok gelişen bi kas sen tutup sadece decline yaparsan iyice bayan göğüsü gibi olacak.
resimde üst göğüs nerdeyse boyunla aynı hizzada alt göğüsse almış başını gitmiş.
images (1).jpeg

images (2).jpeg

bide şu goğse bakarmısın alt goğüs kadar üst göğüstte şişkin ve esterik bir harika. aslında burdaki tek hile alt göğüs ve üst göğüs oranını korumak.

Son düzenleme:
göğsün güzel durması için yandan baktığında dümdüz ve çıkık olması lazım basamak gibi düşün
decline yaptığında alt göğüs zaten düz bench bile bassan üsg goğse göre daha çok gelişen bi kas sen tutup sadece decline yaparsan iyice bayan göğüsü gibi olacak.
resimde üst göğüs nerdeyse boyunla aynı hizzada alt göğüsse almış başını gitmiş.
Eki Görüntüle 51895
Eki Görüntüle 51896
bide şu goğse bakarmısın alt goğüs kadar üst göğüstte şişkin ve esterik bir harika. aslında burdaki tek hile alt göğüs ve üst göğüs oranını korumak.
hocam benim nik acemilik zamanlarından kalma decline la işim yok artık :D

Back
Yukarı