Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karın Antrenmanı:
Salondaki hocamız toplu olarak 30dk karın antrenmanı yaptırdı ve oldukça sert bir karın antrenmanıydı. Set aralarında en fazla 20sn dinlendik, şuan karın kaslarımda inanılmaz bir acı var. Cardio:
15dk İp Atladım
Arkadaşlar bugün dinlenme günü olduğu için antrenman yapmadım ama mahalleden bir abimin köyüne gidip ona köy işlerinde yardım ettim ve inanılmaz yorucu işlerdi. Bugün cidden mükemmel yağ yaktığımı düşünüyorum
Meraba benim şuan ki yağ oranım sizden biraz daha az 3 ayda 84 kilodan 67 kiloya düştüm göğüs bölgesinde yağ kalmadı ve kaslarımı hissetmeye başladım. Şu anda göğüs kasını büyütüp karın yağlarımı eritmek istiyorum. Spor hocam 3 öğün 20 grm yulaf ezmesi yememi pilav makarna ekmek yemememi söyledi zaten yemiyordum fakat onun dışında nasıl bir beslenmeliyimta. Her sabah 5 yumurta i öğlen okulda oldugum için tabıldot ev yemekleri akşamda 350 gr civarı tavuk alıyorum. Ara öğünlerde ise bazen yulaflı büskivi bazen kuruyemiş alıyorum. Sizin görüünüz nedir böyle bir beslenme programı yağ atmam için yeterli mi?