Definasyon beslenme programı ile ilgili

Definasyon beslenme programı ile ilgili yardım almak istiyorum.

şuan ki görüntüm bu kg 83-84

beslenme programımda şöyle

Sabah

3 Yumurta beyazı
yaklaşık 80 90 gram peynir
2-3 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
birkaçtane zeytin

saat 10 gibi

200 ml kakaolu süt + meyve( muz elma vs.)

11 gibi

fıstık mıstık ne denk gelirse

12:30

çorba tabaklarının üstünün dolup taştığını düşünün o kadar pilav 100-150 gram tavuk göğsü

14:30 gibi meyve

16:30 gibi çorba biraz pilav birazda tavuk 40 50 gram

18:30 pilav + 100 gram tavuk göğsü

20:00 antreman

21:30 gibi antremandan dönüyorum

22:00 yiyebildiğim kadar pilav + 200 gram falan tavuk göğsü

23:00 yatmadan öncede içebildiğim kadar süt

şuan ki beslenme programım aynen böyle baya bi yağlandım ama yeter artık belim falan çok kalınlaştı 1-2 gündür forumlarda falan arıyorum ama bulamadım doğru dürüst bi definasyon beslenme programı yardımcı olabilecek biri varsa çok çok sevinirim

Kendinde yapabilirsin programını beslenme mantığın yağsız az karbo ve daha çok protein antrenmandan önce erken saatlerde karbo tüket saat 2-3ten sonra karboyu kes kilon*1-1.5 gr karboyu geçme basit karbo tüketme kolay gelsin

Kendinde yapabilirsin programını beslenme mantığın yağsız az karbo ve daha çok protein antrenmandan önce erken saatlerde karbo tüket saat 2-3ten sonra karboyu kes kilon*1-1.5 gr karboyu geçme basit karbo tüketme kolay gelsin
Merhaba Saat 2'den sonra KH kesilmesi sizce ne kadar doğru benim bildiğim kadarıyla akşam 7'den sonra KH kesilmesi ve gün içinde alınması ..

2-3 dilim ekmek cok fazla çavdar ekmeği veya tam tahıllı ekmek tüketmelisin.
ve şeker içeren besinleri %100 kesmen gerekir örn. kakaolu süt

kg basına 1,8 - 3 gr arası güne bölünmüş protein almalısın karbonhidratı 0,5 - 1,2 gr almalısın

Bu kısım çok yanlış. Definisyonda karbo yu sadece glisemik index i düşük komplexlerden alıyoruz sütteki laktozdan değil. Heleki yatmadan kan şekeri yükseltip GH(büyüme hotmonu)tan olmak çok yanlış.

kg basına 1,8 - 3 gr arası güne bölünmüş protein almalısın karbonhidratı 0,5 - 1,2 gr almalısın

Bu kısım çok yanlış. Definisyonda karbo yu sadece glisemik index i düşük komplexlerden alıyoruz sütteki laktozdan değil. Heleki yatmadan kan şekeri yükseltip GH(büyüme hotmonu)tan olmak çok yanlış.

yatmadan önce ne önerirsiniz?

antreman sonrası o zaman sadece meyva suyu 2 bardak tavuk göğsü salata

Back
Yukarı