Tabi kikür derken steroid mi
Tabi kikür derken steroid mi
testo winstrol clenbtarol oxandrolone bunları mı kullanıyorsun[DOUBLEPOST=1484681318][/DOUBLEPOST]hayır kullanmıyorum
abi ilk kez mi basıyorsun çünkü steroidler yağ yakmaz 2 tür steroid var bi tanesi fazla su tutar dianabol gibi mesela bazıları az su tutar winstrol gibi clenbterol kalp kapakçıklarına zarar verir eyer diyet yapıyorsan herşey beslenme dir bizim sporda steroid vurupta 1kg kas yapamayanlar bile var bak bu tür ilaçları çok iyi bilirim çünkü spor saqlonumda bunları kullanan kullanmış insanlar ve bunları sporculara basan doktorlar var dediğim gibi steroidler yağ yakmaz kas yapar haa ama bunları bırakınca sönmezsin spora beslenmeye devam edersen ama bunları kullanmadan devam edincede 1gr bile kas yapamazsın bide ölçü efekti var bunların fark etmissindir mesela 5 kg alırsın bunun yarısı sudur ilacı bırakınca silikle atarsınTabi ki
abi sen heralde kilolusun ve yağ yakmak hedefin aynı senin gibi bi abi vardı bir k163 aç karnına gliyordum tam 4 küsür hafta önce 149.1 tok geldim
bakalım ölçüme giricem bugün
devam ediyorum definasyona
kas korumalı kürde olduğum için
172.5 kg hala basabiliyorum tek seferde
daha bu sabah bastım
günde 2 saatti 2.5 saate çıkardım kardiyoyu
ve çok sıkı diyetim var protein ağırlıklı düşük karbonhidratlı
gerekli her önlemi aldığım için kemik ve kas kaybım yok
ölçümde hep %95 i yağdan birazda fazla su gidiyor
bakalım bugün sonuç ne olacak
wimstrol basrken ağrı oluşuyor mu kahvede clenin etkisini arttırsın diye sanırsam ama tranbolone çok güçlü bir steroiddir ssaç dökümü oldu mu heralde 50 mg fl kullanıyorsundur tranbolonu[DOUBLEPOST=1484729521][/DOUBLEPOST]testesteron winstroll trenbolon üçüde iğne formda kas içi biopeptid fragment deri altı clenbuterol hap efedrin sıvı kahveyle beraber birde aspirin
abi deca yı neden kullanmıyorsun anlamadım tendon yırtılması yaşarsın decasız deca tendon ve kemik dayanıklılığı için olan bişey bide jinekomanasti için nolvadex testisler için piriviron gibi pctleri de almıssındır karaciğer için milk thistle almıssındır abibenim sana tavsiyem antremanda 10 tekrar yapma 30 tekrarlı çalıs derim hormon doktoruyla beraber mi yapıyorsun bu işi163 aç karnına gliyordum tam 4 küsür hafta önce 149.1 tok geldim
bakalım ölçüme giricem bugün
devam ediyorum definasyona
kas korumalı kürde olduğum için
172.5 kg hala basabiliyorum tek seferde
daha bu sabah bastım
günde 2 saatti 2.5 saate çıkardım kardiyoyu
ve çok sıkı diyetim var protein ağırlıklı düşük karbonhidratlı
gerekli her önlemi aldığım için kemik ve kas kaybım yok
ölçümde hep %95 i yağdan birazda fazla su gidiyor
bakalım bugün sonuç ne olacak
pro birinden yardım alıyorum gereken her önlemi alıyorum ve hiçbir yan etki görmedim şu ana kadarabi sen heralde kilolusun ve yağ yakmak hedefin aynı senin gibi bi abi vardı bir k
wimstrol basrken ağrı oluşuyor mu kahvede clenin etkisini arttırsın diye sanırsam ama tranbolone çok güçlü bir steroiddir ssaç dökümü oldu mu heralde 50 mg fl kullanıyorsundur tranbolonu[DOUBLEPOST=1484729521][/DOUBLEPOST]
abi deca yı neden kullanmıyorsun anlamadım tendon yırtılması yaşarsın decasız deca tendon ve kemik dayanıklılığı için olan bişey bide jinekomanasti için nolvadex testisler için piriviron gibi pctleri de almıssındır karaciğer için milk thistle almıssındır abibenim sana tavsiyem antremanda 10 tekrar yapma 30 tekrarlı çalıs derim hormon doktoruyla beraber mi yapıyorsun bu işi
yarışmaya falan mı katılıcanpro birinden yardım alıyorum gereken her önlemi alıyorum ve hiçbir yan etki görmedim şu ana kadar![]()
vücut geliştirme yarışmalarına katılcam off sezondada powerlifting yarışmalarına katılcamyarışmaya falan mı katılıcan
hadi hayırlısı umarım kazanırsın bir kaç şey sorucam aylık masrafın ne kadar bide winstrol benim bildiğim iyi kolestrolu düşürüp kötü kolestrolu yukselterek kalp krizine neden oluyor türkiyedeki yarışmalara katılmak için hangi site vy yerden balkarız ve yarışma ne zaman baslıyor katılma sartları nedirvücut geliştirme yarışmalarına katılcam off sezondada powerlifting yarışmalarına katılcam![]()
gittiğim salon sahibi aracılığıyla katılcam henüz bilgim yok nisan ve ekimde düzenleniyor her yılhadi hayırlısı umarım kazanırsın bir kaç şey sorucam aylık masrafın ne kadar bide winstrol benim bildiğim iyi kolestrolu düşürüp kötü kolestrolu yukselterek kalp krizine neden oluyor türkiyedeki yarışmalara katılmak için hangi site vy yerden balkarız ve yarışma ne zaman baslıyor katılma sartları nedir
tmm sağolgittiğim salon sahibi aracılığıyla katılcam henüz bilgim yok nisan ve ekimde düzenleniyor her yıl![]()
haydi abi hayırlısı kan tahlili ve pct yapmayı unutma kolay gelsinpazartesi günü başlıyorum küre Allah'ın izniyle![]()
ayın 23 ünde ölçüme girdiğimde 2 kg 900 gram yağlanmıştım psikolojim bozulmasın diye yaptığım kaçamaklar yüzünden neyseki 4 günde yani bugün 1 kg yağ yaktımberkay7743 dostum.Nasıl gidiyor kardeşim,son durum nedir?
Gürhan abi birinci oldu kanka 180 bastı1. kim oldu kac kg basti ?