aynen kardesım kolay yaglanan bı vucudum var, işte o gereklı karb gereklı protu test edemedım 10 aydır temız sekılde buyuyemıyorum hep yaglanıyorum,cardıoyu ve bısıkletı koyup antremanlarımı nasıl ayarlayayım?[DOUBLEPOST=1405463865][/DOUBLEPOST]@ veys kardeşm definsyon için kas kütlesi kazanman gerek biraz , sen kütle kazanmadan define olmaya calısmıssın böyle bir görüntü ortaya cıkmıs , beğeniyosan da sen bilirsin tabi ,
konu sahibi senin de yapman gereken definsyn veya bulking değil , clean bulking , kolay yağlanan bir vücudun var gibi , beslenmeyi kendi üzerinde test ede ede , gerekli karb . pro. yağ miktarlarını bulup , temiz şekilde büyümen lazm,
cardioyu haftada 2 -3 gün antreman sonrası koyabilirsin , yaklasık 15 dk lık hiit şeklinde olabilir , bisikleti 2 dk 4. seviyede çevirip sonra 8 de çevirmek diğer antremanda da tersini yapmak şeklinde olabilir
karnı haftada 2-3 gün calısabilirsin , her gün karın girilmez
Orhan , üzerindeki atleti çıakrsan vücudunu iyice bi görsek.Atletle resim çekilip : definayonamı gireyim sorusu biraz tuhaf olmuş , ilk resmin atletsiz ondada düzgün bir poz vermemişsin.
TebriklerBaşladığımda 17 küsürdü şimdi %7.9
Teşekkür ederim zor oluyor ama body için herşey değer.Tebrikler
En zoru şu yağ oranı yavTeşekkür ederim zor oluyor ama body için herşey değer.
Kesinlikle ama düşürdümmü de öyle kolay olmuyor tabi orda kalmak için çabalama gerek ama motivasyon aldığın sürece sorun yokEn zoru şu yağ oranı yav
İçtiğim l-carnitineler bi varildir herhaldeKesinlikle ama düşürdümmü de öyle kolay olmuyor tabi orda kalmak için çabalama gerek ama motivasyon aldığın sürece sorun yok![]()
Azim hırs birazda cardioYag orani 20anlamiyorum nasil etcem nasil yapcam düşecek
sıkı idman -sıkı diyet motivsyon çaba.Azim hırs birazda cardio