Definasyon mu, Bulk mu 10.ay

defınasyon mu bulk mu

• Total voters
    8
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orhan , üzerindeki atleti çıakrsan vücudunu iyice bi görsek.Atletle resim çekilip : definayonamı gireyim sorusu biraz tuhaf olmuş , ilk resmin atletsiz ondada düzgün bir poz vermemişsin.

@ veys kardeşm definsyon için kas kütlesi kazanman gerek biraz , sen kütle kazanmadan define olmaya calısmıssın böyle bir görüntü ortaya cıkmıs , beğeniyosan da sen bilirsin tabi ,

konu sahibi senin de yapman gereken definsyn veya bulking değil , clean bulking , kolay yağlanan bir vücudun var gibi , beslenmeyi kendi üzerinde test ede ede , gerekli karb . pro. yağ miktarlarını bulup , temiz şekilde büyümen lazm,

cardioyu haftada 2 -3 gün antreman sonrası koyabilirsin , yaklasık 15 dk lık hiit şeklinde olabilir , bisikleti 2 dk 4. seviyede çevirip sonra 8 de çevirmek diğer antremanda da tersini yapmak şeklinde olabilir

karnı haftada 2-3 gün calısabilirsin , her gün karın girilmez
aynen kardesım kolay yaglanan bı vucudum var, işte o gereklı karb gereklı protu test edemedım 10 aydır temız sekılde buyuyemıyorum hep yaglanıyorum,cardıoyu ve bısıkletı koyup antremanlarımı nasıl ayarlayayım?[DOUBLEPOST=1405463865][/DOUBLEPOST]
Orhan , üzerindeki atleti çıakrsan vücudunu iyice bi görsek.Atletle resim çekilip : definayonamı gireyim sorusu biraz tuhaf olmuş , ilk resmin atletsiz ondada düzgün bir poz vermemişsin.
10544922_1426770600945531_1285222729_n.jpg
10527979_1426770324278892_1189471984_n.jpg
bide bunlar var[DOUBLEPOST=1405464468][/DOUBLEPOST]Hocam defineden kastım bu kaslari belirlemek istiyorum

Son düzenleme:
Konu yağ oranında açıldıysa herkes o zaman başladığındaki yağ oranını ve güncel yağ oranını yazsın
Benim başladığımda 16.7
Şimdi 9.9

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı