Merhaba arkadaslar definasyonda bu tarz bir antreman uyguluyorum sizce dogrumu yapiyorum yoksa degistir dediginiz yerler varmi ?
Pazartesi - omuz-biceps -sonunda 15 dk kardiyo
sali ; gogus - triceps - sonunda 15 dk kardiyo.
carsamba : Sadece bacak
persembe - biceps - triceps - kardiyo yok.
cuma ; ac karnina kardiyo 30 dakika falan. bazen 35 dakika..
cumartesi ise omuz - gogus seklinde yapiyorum - 10 dakika kardiyo yine ama burda hafif tempoda yapiyorum.
pazar : off dinleniyorum
az sistemden bahsetmek gerekirse her hareketi 4 set yapiyorum 4x15-12-10-8 seklinde yuksek agirliktan dusuk agirliga gidiyorum dinlenme 45 saniyeyi gecmiyor antreman oncesi genelde protein agirlik beslenirim , 1.5 saat sindirilmesini beklerim yedigimin sonra preworkout u icer antremana giderim...
2. hafta ise yerlerini degistirrim..
pazartesi - fullbody ile baslarim , bench press(4set) - squat(5set) - ve omuz hareketleri (3 hareket , 4 set her hareket )
sali : off gun
carsamba : biceps - triceps , 15 dakika kardiyo
persembe - gogus(3 hareket) - omuz
cuma : kardiyo 30-35 dakika
cumartesi : full body tarzi , 2 gogus - 2 omuz - 1 biceps - 2 triceps sonuna 10 dakika kardiyo
pazar : off gun
genelde boyle yapiyorum bu tarz , antremandan ziyade bu is mutfakta bitiyor ama yaptigim antreman sisteminde bi yanlislik varmi dusunceleriniz nelerdir ?
Pazartesi - omuz-biceps -sonunda 15 dk kardiyo
sali ; gogus - triceps - sonunda 15 dk kardiyo.
carsamba : Sadece bacak
persembe - biceps - triceps - kardiyo yok.
cuma ; ac karnina kardiyo 30 dakika falan. bazen 35 dakika..
cumartesi ise omuz - gogus seklinde yapiyorum - 10 dakika kardiyo yine ama burda hafif tempoda yapiyorum.
pazar : off dinleniyorum
az sistemden bahsetmek gerekirse her hareketi 4 set yapiyorum 4x15-12-10-8 seklinde yuksek agirliktan dusuk agirliga gidiyorum dinlenme 45 saniyeyi gecmiyor antreman oncesi genelde protein agirlik beslenirim , 1.5 saat sindirilmesini beklerim yedigimin sonra preworkout u icer antremana giderim...
2. hafta ise yerlerini degistirrim..
pazartesi - fullbody ile baslarim , bench press(4set) - squat(5set) - ve omuz hareketleri (3 hareket , 4 set her hareket )
sali : off gun
carsamba : biceps - triceps , 15 dakika kardiyo
persembe - gogus(3 hareket) - omuz
cuma : kardiyo 30-35 dakika
cumartesi : full body tarzi , 2 gogus - 2 omuz - 1 biceps - 2 triceps sonuna 10 dakika kardiyo
pazar : off gun
genelde boyle yapiyorum bu tarz , antremandan ziyade bu is mutfakta bitiyor ama yaptigim antreman sisteminde bi yanlislik varmi dusunceleriniz nelerdir ?