• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Demirgan - Yaş 15 Kilo 63-64

Demirgan

Üye
Öncelikle herkese merhabalar . Önceki konumun eski olmasından dolayı yeni bir konu açtım

Yaklaşık 1 sene olucak onumuzdeki ay spora başlayalı . Dilerseniz eski fotografları da koyabilirim

Başlamadan önceki ölçüler ;

Kilo : 55
Boy : 1.81
Kol : 28
Omuz : 105
Bel : 65
Göğüs : 87

Şimdiki ölçüler ;

Kilo : 63-64 civarı
Boy : 1.82
Kol : 36
Omuz : 120
Bel : 69
Göğüs : 104

Yağ oranım sabit %5-%6 arasında gidip geliyor .

Şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• bftr.jpg
    bftr.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 6.165
  • bftr1.jpg
    bftr1.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 6.684
  • bftr2.JPG
    bftr2.JPG
    237,5 KB · Görüntüleme: 6.548
  • bftr3.JPG
    bftr3.JPG
    255,4 KB · Görüntüleme: 5.808
  • bftr4.jpg
    bftr4.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 5.007
  • bftr5.jpg
    bftr5.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 4.385
yazı da geçir sonra bence biraz kilo al en azından %10 olsun yağ oranın bu kadar düşük yağ oranı bu yaşta senin için tehlikeli olabilir

vucudun çok ama çok güzel duruyor yaşıtlarına gore guzel demıyorum cunku yasıtlarını geç cok daha buyuk kısılerın vucudundan daha guzel bır vucut yapmıssın tebrık ederım.

aynen bende merak ediyorum yaşına göre çok iyi bir vicudun var bendede senin kadar göğüs kası var ama karın kasım yok, kollarımda senin kadar değil ama boyum 167 soğukken 30 sıcakken 32

yaw milletin kol nasıl böyle büyük oluyor anlamış değilim.Boyun benden bi hayli uzun ve kilon benden 4 kilo düşük ama kolların benden büyük.Benim de en iyi gelişen yerim kollarım ve gerçekten de boyuma göre büyük duruyolar 35cm ama nasıl olursa ben 168 boyla 68 kiloyla 35 cm kolum varken sende nasıl o boyda o kiloda o kadar çok kol var anlamadım gitti.

gerçekten süper bir vücut yapmıssın tek diyebilcegim plajda erkekler arkandan küfür edicek kızlar ise parmakla göstericek :D tebrik ederim dostum :D

keske ilk basladıgın zamanki fotolarını da koysaydın diğer userlara azim kaynagı olurdun :D

Yaşın çok genç daha gibi sözler söylemek için geç kalınmış sanırım bir yıl oldu diyorsun. Verdiğin ölçülere bakarsak tebrik etmek gerekli bana göre. Bu yaz plajda yürüdüğün zaman yaşıtlarından kat kat ilgi çekeceğin çok belli. ;)

Çok teşekkür ederim yorumun için . Evet yaşımınt genç oldugunu biliyorum ama bu çok farklı bir tutku . Bu sporu icra etmediğimde ders notlarım bile düşüş gösteriyor . Mutsuz hissediyorum kendimi , tekrar teşekkürler :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:46 ----------

yazı da geçir sonra bence biraz kilo al en azından %10 olsun yağ oranın bu kadar düşük yağ oranı bu yaşta senin için tehlikeli olabilir

Evet önümüzdeki sene bende biraz arttırmayı dusunuyorum yağ oranını . Hem kas kütlesi kazanımı açısından artılarıda olur diye dusunuyorum . Ama yazın %5-6 civarı çok hoş bence :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:49 ----------

Ek besin kullandın mı

Bu güne kadar whey gold protein ve mega mass 4000 kullandım

yaklaşık 3 aydan beri birşey kullanmıyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:51 ----------

aynen bende merak ediyorum yaşına göre çok iyi bir vicudun var bendede senin kadar göğüs kası var ama karın kasım yok, kollarımda senin kadar değil ama boyum 167 soğukken 30 sıcakken 32

Çok teşekkür ederim yorumun için . Benim gögüs bolumum ilk 2-3 ay iyi bir ilerleme kaydetti . Şimdi ağır adımlarla ilerliyor . Mide bende genetik oan bir özellikti , 10-11 yaşımda karnımda çizgiler oldugunu hatırlayabiliyorum . Tekrar teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:53 ----------

yaw milletin kol nasıl böyle büyük oluyor anlamış değilim.Boyun benden bi hayli uzun ve kilon benden 4 kilo düşük ama kolların benden büyük.Benim de en iyi gelişen yerim kollarım ve gerçekten de boyuma göre büyük duruyolar 35cm ama nasıl olursa ben 168 boyla 68 kiloyla 35 cm kolum varken sende nasıl o boyda o kiloda o kadar çok kol var anlamadım gitti.

Kollarım aslında büyük sayılmaz , ama bu soyledigin durumun kemik yapısından kaynaklandıgıını dusundum . Ben kemiklerimin ince oldugunu dusunuyorum ve sol dizimdeki bir problem ve yaşım dolayısıyla bacak çalıştıgımda pek soylenemez . Yani bacaklarım etli degil . Kilom seni şaşırtmasın . Bacak çalışsam üst vucudu çalıştırdıgım gibi ve kemik yapım kalın olsaydı tahminen 70-75 kilo arası olabilirdim

gerçekten süper bir vücut yapmıssın tek diyebilcegim plajda erkekler arkandan küfür edicek kızlar ise parmakla göstericek :D tebrik ederim dostum :D

keske ilk basladıgın zamanki fotolarını da koysaydın diğer userlara azim kaynagı olurdun :D

Bu güzel yorum için ayriyetten çok teşekkür ederim . Yüzümde bir tebessüm oldu , mutlu oldum :D

İlk başladıgımdaki halimin fotgrafları elimde yok , yalnızca 2 aylıkkenkiler var , onları koyayım .

Tekrar teşekkür ederim yorumun için , çok iyi motivasyon oldu :D

Eklentiler

• b3.jpg
    b3.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 1.913
  • b2.jpg
    b2.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 2.027
  • b1.jpg
    b1.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 1.610
bende tebrik ederim cok ıyı iş cıkarmıssın beslenme ve antreman programın hakkında bilgi verebilirmisin iyi çalışmalar

Beslenme programım son derece dengesiz . Önüme gelen herşeyi yiyorum , ama cogunlukla aç kalıyorum :D Okulda pek besin degeri yuksek birşey olmuyor , evdede anne baba eve geç geliyor . Antreman programı aşşağıda , yorumun için çok teşekkürler

1.Gün

Gogus - biceps

Dumble bench press 8 8 6 6
Incline press 8 8 6 6
Incline fly ( yana açış ) 8 8 6 6
Pullover 3x10
Ust gogus butterfly 8 8 6 6
Dips 2 x ne kadar çıkarabilirsem

Barbell curl 8 8 6 6
Inclien dumble curl 8 8 6 6
Dar scout curl 8 8 6 6

2. Gun

Omuz - triceps ve trapez

Dumble press 8 8 6 6
Telde yana açış 8 8 6 6
Ön omuz press ( dar ) 8 8 6 6
Dumble front raises 8 8 6 6
Upright rowing 12 10 8 6

Skullcrusher ( alna triceps press ) 8 8 6
Dar bench press 8 8 6 ( skullcrusher ile superset )
Pushdown 8 8 6
Telde French press 8 8 6 ( pushdown ile superset )

3. gün

Kanat - bacak

Barfix 4-5x10
Pulldown 8 8 6 6
Barbell rowing 8 8 6 6
T-bar rowing 8 8 6 6
Sırta dumble açış 8 8 6 6

( sol dizimdeki bir problem yuzunden sadece 3 tane bacak hareketi yapabiliyorum ama hepsini yazayım )

Leg press 12 10 8 6
Leg extension 12 10 8 6
Arka bacak ( ismini hatırlayamadım ) 12 10 8 6
Calf raises 3x15
ve istege bağlı olarak iç bacak 12 10 8 6

doğru boyuna göre kolun büyük sayılmaz bi de bacak faktörü var.Ben başladığımdan beri bacak çalışıyorum artık pantolonlarım olmuyor diye bacak çalışmaya ara vericem biraz zaten sevmiyorum bacağı iyice büyüdüler ağırlık oralara gidiyo

Öncelikle tebrikler Demirgan,
İyi bir iş çıkarmışsın, özellikle göğüsler(üst göğüs-alt göğüs) dengesi mükemmel duruyor. Yalnız eksik poz var, kanat koymuşsun ama sırt koymamışsın. Yan profilden triceps de eklersen daha sağlıklı olur.
Sporda başarılar..

Helal olsun Demirgan yaşıtlarına göre çok iyi bir vücuda sahipsin ama bu kadar düşük yağ oranı önerilmiyor haberin olsun, sağlık problemlerine yol açabiliyormuş(Eczacı söylemişti.)
Önümüzde ki seneye kadar 70 kilo kas kütlesine ulaşırsan çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Başarılar.

Öncelikle tebrikler Demirgan,
İyi bir iş çıkarmışsın, özellikle göğüsler(üst göğüs-alt göğüs) dengesi mükemmel duruyor. Yalnız eksik poz var, kanat koymuşsun ama sırt koymamışsın. Yan profilden triceps de eklersen daha sağlıklı olur.
Sporda başarılar..

Bu güzel yorum için çok teşekkürler Fast . Seninde çok iyi bir vucudun var , anatomik olarak benziyoruz sanki .

Gerekli pozları 2 sağ bir sol triceps + sırt olarak bu postla beraber yüklüyorum , bakman dileğiyle . Bu arada yeni yemek yediğimden karnım pozlarda öne atılmış biraz . Sanada sporda başarılar dilerim

Eklentiler

• bftrr2.jpg
    bftrr2.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 1.316
  • tuh.jpg
    tuh.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 1.316
  • tuh1.jpg
    tuh1.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 1.349
  • tuh2.jpg
    tuh2.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 1.299
Son düzenleme:
Helal olsun Demirgan yaşıtlarına göre çok iyi bir vücuda sahipsin ama bu kadar düşük yağ oranı önerilmiyor haberin olsun, sağlık problemlerine yol açabiliyormuş(Eczacı söylemişti.)
Önümüzde ki seneye kadar 70 kilo kas kütlesine ulaşırsan çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Başarılar.

Çok teşekkür ederim yorumun için . Biliyorum çok düşük bir yağ oranına sahibim ama elimden birşey gelmiyor . Küçüklüğümden beri böyleyim . Herhangi bir sağlık problemimde yok Allah ' a şükür . Yalnızca kansızlık ve demir eksikliği var vucudumda . Bu da gün içinde her saatte esnememe ve kronik yorgunluğa sebebiyet veriyor . Yinede yettiği kadar gücümle antremanlarımı son derece şiddetli geçirmeye özen gösteriyorum .

Muhtemelen önümüzdeki sene bu zamanlarda o hedefe ulaşmış olacagım inşallah . Kışın bir bulk yazında yine bir definasyon dusunuyorum , tabi ne kadar bulk olabilirsem . 1 senede 5 kg kas kütlesi çok zor bir rakam , elimden geldiğinin en iyisini yapacagım . Tekrar çok teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:39 ----------

leg curl olabilir mi hatırlayamadıgın arka bacak hareketi ?

Hehe evet aynen o . Çok teşekkürler :)

konuya ilk defa girdim ve sana söylemem gerekirse, sen adeta bu spor icin yaratilmissin sakin birakma bu sporu genlerin cok iyi yag oranin en fazla %8 dir vücut gelistirmede önemli olan %6-8 yag orani arasinda kasli ve hacimli görünmektir ve yasitlarinla karsilastiracak olursak sende hepsi var kilonun az olmasi bazi arkadaslari sasirtmasin yarismalarda kiloya bakmiyorlar kas kütlesine ve kuruluga bakiyorlar arkadasta gayet kuru ve kütleli bir vücuta sahip özellikle bu yasta o gögüsler ve kanatlar harika gercekten.. sana cok zayifsin diyenlere aldirma bu zamana kadar ne yapiyorsan aynen devam et iyi yolda gidiyorsun sakin kilo almak icin önüne geleni yemeye kalkisma beslenme plani yap ve o plana sabit kal protein alimi ne kadar önemliyse karbonhidrat alimida o kadar önemli bunlara dikkat et... sporu birakmazsan zamanla dahada hacimleneceksin zaten.. eger ilerde profesyonel olarak bu sporu yapmayi düsünüyorsan amatör yarismalara bir an önce katilmani tavsiye ederim.. bacaklarini göremedik henüz ama sayet bacaklarinda üst vücüdun gibiyse hemen yarismalara girmen gerekir.

saygilar..

Son düzenleme:
Back
Yukarı