Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
konuya ilk defa girdim ve sana söylemem gerekirse, sen adeta bu spor icin yaratilmissin sakin birakma bu sporu genlerin cok iyi yag oranin en fazla %8 dir vücut gelistirmede önemli olan %6-8 yag orani arasinda kasli ve hacimli görünmektir ve yasitlarinla karsilastiracak olursak sende hepsi var kilonun az olmasi bazi arkadaslari sasirtmasin yarismalarda kiloya bakmiyorlar kas kütlesine ve kuruluga bakiyorlar arkadasta gayet kuru ve kütleli bir vücuta sahip özellikle bu yasta o gögüsler ve kanatlar harika gercekten.. sana cok zayifsin diyenlere aldirma bu zamana kadar ne yapiyorsan aynen devam et iyi yolda gidiyorsun sakin kilo almak icin önüne geleni yemeye kalkisma beslenme plani yap ve o plana sabit kal protein alimi ne kadar önemliyse karbonhidrat alimida o kadar önemli bunlara dikkat et... sporu birakmazsan zamanla dahada hacimleneceksin zaten.. eger ilerde profesyonel olarak bu sporu yapmayi düsünüyorsan amatör yarismalara bir an önce katilmani tavsiye ederim.. bacaklarini göremedik henüz ama sayet bacaklarinda üst vücüdun gibiyse hemen yarismalara girmen gerekir.
saygilar..
Kardeşim tebrikler. Vucutta var tipte var daha ne denilebilirki ! Tricepslerin çok iyi işte malesef bu işte çalışmadan fazla genetik önemli genetiğin çok iyi ( Git babana annene teşekkür et )))
Çok iyi bir vücut gerçekten de başarılar kardeşim... Elinde varsa başlamadan önce ki fotoğraflarından birini koyar mısın?
Demirgan,
Kas kütlesi dengeli dağılmış, estetik bir vücudun var, tebrik ederim.
Çalışmalarında da başarılar dilerim kardeşim.
Kolları ve göğüsü kaç kiloyla çalışıyorsun acaba?
Baya Özendim Güzel vücud tebrik ederimkeşke benimde pack lerim öyle olsa
![]()
tebrik ediyorum kendini belli eden disiplinli bir çalışmanın en güzel örneklerinden biri.
umarım sporu bırakmazsın. bu altyapıyla (ki bu artık altyapıyı geçmiş) ilerleyen yaşlarda internette gördüğümüz fitness mankenleri gibi olursun
![]()
Oldukça iyi bir iş çıkarmışsın kardeşimMutlaka devam et sakın bırakma sporu yaşın daha 15 yaşın ilerledikçe kalıbında oturur zaten yemene içmene dikkat edersen çok daha güzel bir vucudun olacağına eminim !
Valla bazen foruma girip bakıyorum böyle fotoğraflara büyük motivasyon oluyor kiloyu verdik sıra şimdi biraz vucudu toplamaya geldi
![]()
çok başarılı tebrik ediyorum, bende yeni başladım ama beslenmemde çok sıkıntı var umarım senin gibi olabilirim. bu arada sakıncası yoksa öncesi resimleri de görebilirmiyim pm'den ya da burada sende benim gibimisin çok merak ettim. başarılar![]()
15 yaşında çok iyi bir vücut. O yaşta o fiziği elde etmek için sadece çalışmak yetmez, biraz genetik şanslılıkta önemli. Allah yüzüne gülmüş. Bu altyapı üzerine çok şey katılabilecek bir altyapı. Başarılar...
Demirgan...1. sorum supplement yardimi aldin mi ? spora basladiktan ne zaman sonra almaya basladin ve neler aldin..
2.sorum yaz kis bu programimi kullandin? bunlari sormamin sebebi ilk halindeki gibiyim simdi ben ayni kilo boy hersey ayni ve vucudum seninkinin biraz daha incesi diebiliriz bende program ariyorum cevap verirsen sevinirim !
forumda vücuduna özendiğim tek kişisingerçekten güzel bir vücudun var
Güzel vücut yapmışsın tebrikler. Bende senin gibi vücut yapmak isterim. Yaş 16 bu arada. Ama protein kullanmaya mesafeliyim. Protein kullanmanında muhtemelen çok etkisi oluyor.
yaşına göre oldukça iyi bende senin gibi bu spora cocuklugumdan beri ilgi duymusumdur ve küçüklükten beri çalışıyorum fotograflarımı koyucam yakın zamandabiceps olsun miğde olsun onlar iyi güzel biraz da kilo alıp sırtı da parçalarsan daha güzel durur arkadan
![]()
arkadaş nasıl yapıyosunuz anlamıyorum ben yaklaşık 9 ay oldu senin gibi 55 dim şuan 62 ile 65 değişiyor ama senin üst göğüs dolu benim kini koysam şimdi çoğu kişi kahkaha atar sen bodycimisin diye anlamıyorum creatin mi böyle yapıyor proteinmi anlamadım gitti
çok iyi bir vücut yapmışsın önemli olan dengeli olması üst vucüdun.dengeyi yakalamışsın.2aylık fotonu da koyabilirsin.bence tam gaz devam.bu vücutla bazı 16-17 yaşındakilerden bile daha iyisin.Allah sakatlıktan korusun![]()