Yanındaki ufak adam dünyanın en güçlü bilek güreşçilerinden biri olan ALEXEY VOEVODA. Arkadaşlar Ruslar bilek güreşinde dünyada hep ilk 3 de yer almışlar. Sanırım genetik olarak güçlü insanlar. Özellikle Osetya kökenli şampiyonları çok. Bu dev Strongestman yarışmalarından bilek güreşine geçmiş biri. Ama ne rusyada nede dünyada henüz resmi bir yarışmaya katılamadı,çünki doping testinden geçebileceğini sanmıyorum. Zloty cup diye doping testi yapılmayan özel bi yarışmaya katılıyor. Şu anda Avrupa da sol kolda bunu yenen demiyim,zorlayan yok. Sağ kolda ise bu adamı yenebilen bi Amerikalı var. Bu adamı sağ kolda yenen Amerikalıyıda yenen bir Rus ve bir Kanadalı var. Hatta diğer Rus Amerikalıyı İstanbulda yapılan bir maçta yendi. Yani işin özü bu dev vücudunu dopingten tamamen temizlediğinde ne duruma gelir onu bilemeyiz.kemikler bayağı iri. yanındaki adamın neredeyse iki katı eli var.
Yanındaki ufak adam dünyanın en güçlü bilek güreşçilerinden biri olan ALEXEY VOEVODA. Arkadaşlar Ruslar bilek güreşinde dünyada hep ilk 3 de yer almışlar. Sanırım genetik olarak güçlü insanlar. Özellikle Osetya kökenli şampiyonları çok. Bu dev Strongestman yarışmalarından bilek güreşine geçmiş biri. Ama ne rusyada nede dünyada henüz resmi bir yarışmaya katılamadı,çünki doping testinden geçebileceğini sanmıyorum. Zloty cup diye doping testi yapılmayan özel bi yarışmaya katılıyor. Şu anda Avrupa da sol kolda bunu yenen demiyim,zorlayan yok. Sağ kolda ise bu adamı yenebilen bi Amerikalı var. Bu adamı sağ kolda yenen Amerikalıyıda yenen bir Rus ve bir Kanadalı var. Hatta diğer Rus Amerikalıyı İstanbulda yapılan bir maçta yendi. Yani işin özü bu dev vücudunu dopingten tamamen temizlediğinde ne duruma gelir onu bilemeyiz.
Bu adamla antreman videosu var Voevoda nın gerçekten ufak kalıyor yanında ve sağ sol hiç zorlayamıyor.Arsen Liliev 2 sene öncesine kadar 75 kg da yarışıyordu. Ruslan Babayev i yenemiyordu.2 senede ne 'yediyse' 95 kg oldu. Voevoda bilek güeşini bırakıp o garip olimpik spora başlamasaydı hem bu devi,hem lilievi hemde şu an 1 numara olduğu söylenen Kanadalı davon larrath ı yenerdi bence.Alexey Voevoda ufak demişsin195cm 126 kg ..Amerikalı John Brzenk Rus Arsen Liliev...Ama o maçta bir gariplik var Liliev videolarda hep komuttan önce hamle yapmış gibi duruyor...
Sanırım hiç yenilmeye bilekçi yok. Voevodeda 2003 yılında kanadada yenilmişti.Alan karaev de gürcü Zaur t. e yenildi. Zaur da Brzeng e yenildi. Brzeng in epey zorlanarak yendiği Taras İvakin i Artem klimenko pek zorlanmadan yenmişti. Klimenko sol kolda Farid usmanov uda yenmişti. Ne hikmetse Klimenko ve Brzeng hiç maç yapmadılar. Bence solda brzeng in hiç şansı yok,ama sağda yenebilir.Sağ kolda yenilmeyen tek isim Voevoda, Brzenk'i yendiğinde 2004 yılıydı bilek güreşinden anlıyorsun yani takip ediyorsun şu video garip gelmedi mi Brzenk sanki bilerek yenilmiş surat ifadesi falan aynı hiç zorlanma yok gibi...
Cpylenkov ve Klimenko antrenman yaparken Cyplenkov çok rahatlıkla yeniyormuş kaba gücüyle teknik uygulamadan ama tam emin değilim bir arkadaşımdan duymuştum %90 ihtimalle o öyle hatırlıyorum yani Klimenkoyu Brzenk yener