Denizli'deki tüm spor salonları hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Sorisa'ya gitmek istiyorum ama bana çok uzak kalıyor ve biraz da pahalı.
Performans spor'da karar kıldım. Evime yakın ve fiyatı da ideal, 3 aylık 150 lira. İşten dolayı daha fırsatım olmadı ama en kısa zamanda başlıcam.Performans spor klübü. bursa caddesinde c.tesi pazarının hemen arkasında. Şiddetle tavsiye ederim. Sahibi Hakan. Güzel insan.
Performans spor'da karar kıldım. Evime yakın ve fiyatı da ideal, 3 aylık 150 lira. İşten dolayı daha fırsatım olmadı ama en kısa zamanda başlıcam.
kardeşim ne kadar veriyorsunperformans spor forum çamlık yemek katındaki otopark girişi yanına 2. şubesini açmış. hafta içi gece 12 ye kadar açık. hem genişlik, hem ekipmanları, hemde havalandırma sistemi gayet iyi. ben başladım tavsiye ederim.
Denizli'deki tüm spor salonları hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Sorisa'ya gitmek istiyorum ama bana çok uzak kalıyor ve biraz da pahalı.
GoodTime Gym Ailesi Olarak bekleriz haritalar,facebook ve instagram dan bizleri inceleye bilirsinizDenizli'deki tüm spor salonları hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Sorisa'ya gitmek istiyorum ama bana çok uzak kalıyor ve biraz da pahalı.