Deri İnceltme

Haxcı

Üye
Süt ve süt ürünlerinin deriyi kalınlaştırdığını yeni öğrendim.Ben günde 2 kase yoğurt ve 1-2 bardak süt içiyorum.Bu fazla mı ? 1 kase yoğurt+1 bardak süte indirsem deriyi inceltmek için daha mı iyi olur ?

Deri kalınlaştırdığına dair sadece kişisel tecrübeler var. Herhangi bir kaynağı, desteği yok. Onun dışında farzedelim ki öyle bir etkisi var yarışma, podyum gibi profesyonel hedeflerin yoksa çokta önemli bir mevzu değil.

Sütü cikar yoğurt a devam reis yoğurt candir

Sütü zaten protein tozu için içiyorum.O zaman protein tozunu artık suyla karıştırayım ?

Deri kalınlaştırdığına dair sadece kişisel tecrübeler var. Herhangi bir kaynağı, desteği yok. Onun dışında farzedelim ki öyle bir etkisi var yarışma, podyum gibi profesyonel hedeflerin yoksa çokta önemli bir mevzu değil.

Ya ben 1.72 75 kgyim.Biraz yağlandım da 71-72 kgye düşmeye çalışıyorum.Yani alt tarafı 3-4 kg ama bi veremedim.Ondan dedim acaba süt ürünlerinin mi yan etkisi var diye.Dediğim gibi protein tozunu artık suyla karıştırsam incelmek için daha mı iyi olur ?

ev yoğurdu gibisi var mı yahu bırak kalınlaşırsa kalınlaşsın müsabık değilsen kasma o kadar ne kadar kalınlaştırabilir ki hem ben onu anlamıyorum bilimsel bir açıklama var mı acaba bu konu hakkında?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süt ve süt ürünlerinin deriyi kalınlaştırdığı söylentisi bir efsane gibi yayılmış birşey bende bunu öğrendiğim için peynir ve süt gibi şeyleri bıraktım. Ancak yoğurttan dolayı mesela yoğurt + limon + toz biberin de yağ yakma özelliği var ki bunu şahsen tecrübe edinmiş biri olarak söyleyebilirim ki yoğurttan dolayı endişen olmasın ama diğerlerini bir çıkar derim.

Derim ince sayılır. Acaba süt ürünleri tüketmediğim için mi bu kadar ince merak ettim şimdi.
Araştırırken Orhan yılmazın bi videosuna denk geldim bi bakın isterseniz;

Back
Yukarı